Vali Karaloğlu, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Vali Karaloğlu, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, U14 Türkiye Futbol Şampiyonasında 1400 takım arasından şampiyon olan Arabayatağıspor'un minik 26 sporcusunu çeyrek altınla ödüllendirdi.

03.07.2014 12:15

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, U14 Türkiye Futbol Şampiyonasında 1400 takım arasından şampiyon olan Arabayatağı spor'un minik 26 sporcusunu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Kütahya, Yozgat ve Eskişehir'de oynanan U14 Türkiye Futbol Şampiyonasında mutlu sona ulaşan minik futbolcular ödüllerini Vali Münir Karaloğlu'ndan aldı. Valilik binasında gerçekleşen ödül töreninde Arabayatağıspor kulüp Başkanı Mehmet Güleç, teknik heyet ve sporcular katıldı. Türkiye şampiyonasında 29 maça çıkıp 28 galibiyet alan minik sporcuların büyük başarı sağladığını belirten Bursa Valisi Münir Karaloğlu,26 sporcuya çeyrek atın ve spor malzemesi hediye etti. Karaloğlu, "1400 takım arasından çıkıp şampiyon olmak tesadüfen olacak bir iş değil. Bu başarının arkasında ciddi bir emek ve çalışma var. Başarılarınız böyle devam etmesini diliyorum. Önemli olan bu yaş grubunda başarılı olmaktır. Başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah bu başarı şehrimizdeki diğer kulüplerde yansır" dedi.

Arabayatağıspor kulübü başkanı Mehmet Güleç ise, "Otuz yıldır bu kulübün içinde çeşitli çeşitli görevlerde bulundum. Altyapıdan futbolcular yetiştirip üst liglere gönderdik. Ancak bu seneki altyapı şampiyonluğu bizleri oldukça mutlu etti. Sporcularımız Kütahya, Yozgat ve Eskişehir'de oynanan 29 maçın 28'ini kazandı. Kulübümüzdeki sporcularımız bizler için çok önemli. Spor bizim olmazsa olmazımız. Bu güne gelmemizde bize desteklerini esirgemeyen Federasyonumuza sonsuz teşekkür ediyoruz. Sporcu kardeşlerimi özverilerinden dolayı kutluyorum. Valilik tarafından davet edilmek bize ayrıca bir onur katmıştır" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, Başarılı Sporcuları Altınla Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement