Van TSO ve Van ESOB'dan 'Shopping Fest' farkındalık çalışması - Son Dakika
Yerel

Van TSO ve Van ESOB'dan 'Shopping Fest' farkındalık çalışması

Van TSO ve Van ESOB'dan 'Shopping Fest' farkındalık çalışmasıVAN Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Van ESOB) heyeti, esnafı ziyaret ederek Shopping Fest (Alışveriş Günleri) konusunda bilgilendirdi.

10.03.2022 14:14  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van TSO ve Van ESOB'dan 'Shopping Fest' farkındalık çalışması

VAN Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Van ESOB) heyeti, esnafı ziyaret ederek Shopping Fest (Alışveriş Günleri) konusunda bilgilendirdi.

15-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Van Shopping Fest (Alışveriş Günleri) kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van ESOB Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge ile beraberindekiler, festival hakkında bilgilendirme yaptı. Van TSO ve Van ESOB yetkilileri, esnafı indirim ve İranlı turistler konusunda duyarlı olmaya davet etti. İş yerlerine "İndirim Noktası" stickerları asılan esnaf, yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirterek, 15-29 Mart tarihleri arasında indirim yapacaklarını söyledi.

"Esnaf sürece dahil edildi"

Yapılan esnaf ziyareti ve festivalle ilgili açıklamalarda bulunan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, " Türkiye'nin en büyük alışveriş festivalinin arifesinde Van ESOB Başkanımız İsa Berge ve yönetim kurulumuz ile birlikte bugün bir farkındalık çalışması gerçekleştirdik. Sabah erken saatlerde esnafımızı ziyaret ettik. Özellikle esnaf ve tacirimizin sürece dahil edilmesi ve bu süreçte indirimlerin yapılması, Van'ın meşhur misafirperverliğini hatırlatmak, onların sürece dahil olması adına bir çalışma yaptık" dedi.

"Maya tutmuştur"

Ziyaret ve indirim stickerlarının iş yerlerine asılması çalışmasının devam edeceğine işaret eden Takva, "Van Ticaret ve Sanayi Odasının 2015 yılında başlattığı festivalin bu yıl 6'ncısını gerçekleştiriyoruz. Bu ayın 15'inde saat 10.00'da kent dinamiklerinin katılımıyla bir kortej yürüyüşüyle süreç başlayacak. 20 gün boyunca farklı etkinliklerle bu süreci ilimize, bölgemize ve ülkemize değer katacak anlayışla zirveye taşıyacağız. Bu maya tutmuştur, dolayısıyla 2015 yılından bu yana sürdürdüğümüz çalışma bugün bütün çevreler tarafından sahiplenilmiş durumda" ifadelerini kullandı.

"Van'da hak ettiği yeri buldu"

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge ise Van TSO'ya teşekkür ederek, "Yaklaşık 7 yıldır Van TSO öncülüğünde başlayan bu festival Van'da yerini buldu. Tüm kamu kurum ve kuruluşlar tarafından sahiplenildi. Her yıl nevruz ayında düzenlenen bu etkinliğin Van'a çok ciddi anlamda katkısı olduğunu, Van'ı bir turizm kentiyle bütünleştiren bir kavramla kabul gördüğünü görmekteyiz" diye konuştu.

"Festival çok önemli"

Korona virüs salgını nedeniyle festivalin 2 yıl yapılmadığını aktaran Berge, "2 yıl boyunca ticaret tüm dünyaya kapalı olduğu için bizde de durum böyleydi. Kapıköy Sınır Kapımızın kapalı olması bu süreci daralttı, bu 2 yıl boyunca Van'ın ekonomisi ciddi anlamda sıkıntı yaşadı. Bu ekonomi sıkıntılarını gidermek adına, festival bizim için çok önemli. Van halkının bu festivale sahip çıkmasını umuyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretlere; Van TSO Başkan yardımcıları Fevzi Çeliktaş ve Şefik Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Değer ve Burak Gültepe ile Van ESOB Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Akalın ve Çetin Karaduman da katıldı.

Van TSO ve Van ESOB\'dan \'Shopping Fest\' farkındalık çalışması
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van TSO ve Van ESOB'dan 'Shopping Fest' farkındalık çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement