Ysk Reddetti, Partililer Başkan Bakıcı'yı Omuzlarına Aldı - Son Dakika
Yerel

Ysk Reddetti, Partililer Başkan Bakıcı'yı Omuzlarına Aldı

Ysk Reddetti, Partililer Başkan Bakıcı\'yı Omuzlarına Aldı

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın başkanlık görevi kesinleşti.

30.04.2014 13:25

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın başkanlık görevi kesinleşti.

Yerel seçimlerin büyük heyecanlara sahne olduğu Selçuk ilçesinde CHP Selçuk İlçe Örgütü'nün en son YSK'ya yaptığı itiraz da reddedildi ve AK Parti adayı Dr. Zeynel Bakıcı resmen Selçuk Belediye Başkanı oldu.

YSK'dan gelen red cevabı üzerine AK Partililer ve Selçuklu vatandaşlar akşam saatlerinde parti binası önüne akın etti. Burada zaferlerini üçüncü ve son kez kutlamanın heyecanını yaşayan vatandaşlar, halaylar çekip havai fişek gösterini izlediler. İlerleyen dakikalarda parti binası önüne gelen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı'yı büyük bir coşkuyla karşılayan Selçuklular, Başkanlarını omuzlarına alarak sevinçlerini ve mutluluklarını bir kez daha gösterdiler.

Başkan Bakıcı, parti binası önünde vatandaşlara seslenerek "Bu iş 40 gün 40 gece kutlamaya dönüştü" dedi. Başkan Bakıcı, konuşmasında şunları kaydetti: "İlçe Seçim Kurulu bir açıklama yaptı ilan etti, bu yetmedi İl Seçim Kuruluna itiraz edildi buradan bizim kazandığımız ilan edildi, bu da yetmedi Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) itiraz edildi. Burası da bizim kazandığımızı ilan etti, ee artık yeter bu kadar yeter, biz çalışmak istiyoruz. Bu memleket hizmet istiyor, bizden görev bekliyor ve biz bu göreve hazırız. Teşkilat olarak hazırız, ilçe başkanı olarak, yönetim kurulu, meclis üyelerimiz olarak hazırız, ama en önemlisi de biz Selçuk halkı olarak hazırız."

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen'in bu yerel seçimler sürecinde çok büyük emeği olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı, bu süreçte olayları takip ederek, an be an yaşayan ve bunu hiç kimseye hissettirmeden kendi bağrında eriten bir ilçe başkanına sahip olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve bu konuda kendisine yürekten teşekkür ettiğini ifade etti. Başkan Bakıcı; "Biz kendimizden eminiz. Bizim sıkıntımız yok. Bizim aldatmayla, hileyle işimiz yok. Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. Bizler Başbakanımızın söylediği gibi diklenmeden dik duran insanlarız ve bu böyle devam edecek" diyerek, herkesin belediye başkanı olduğunu, herkesi sahipleneceğini ve Selçuk'ta Belediye Başkanı nasıl olduğunu herkesin göreceği vurgusunu yaptı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen 3.kez "Zafer bizim oldu" diyerek; "Zafer yine Selçuk'ta Ak Partili Dr.Dahi Zeynel Bakcı'nın oldu. Bunu asla silemeyecekler" dedi.

Selçuk kamuoyunda konuşulan dedikodulara da inanmamalarını söyleyen Yeşilçimen; "Bizim ağzımızdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın" diyerek, Mayıs ayı içerisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Selçuk'a geleceği müjdesini verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Örgütü 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde alınan seçim sonuçlarındaki oyların sayımına dair yasaya aykırılık, usulsüzlük ve tam kanunsuzluk nedeniyle pek çok sandıkta itirazda bulunmuşlardı. İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilen itirazlar İl Seçim Kuruluna yapılan itirazlarla devam etmişti. Burada da aradığı sonucu bulamayan CHP İlçe Örgütü bu kez YSK'ya başvurmuştu. YSK bu itiraza red cevabı verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ysk Reddetti, Partililer Başkan Bakıcı'yı Omuzlarına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement