
Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde deplasmanda Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacak Zağnosspor'un antrenörü Secaattin Aydoğ, hem moral, hem puan, hem de play-off için kazanmaları gerektiğini söyledi.
Aydoğ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade etti. Çalışmalarını Kastamonu'da gerçekleştirdiklerini belirten Aydın, bu süreçte 3 hazırlık maçı yaptıklarını kaydetti.
Takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini dile getiren Aydoğ, şunları kaydetti:
"Bu hafta Antalya'da Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Galibiyet, takımımız üzerinde olumlu etki bırakacaktır. Zira son iki maçtır kaybediyoruz. Hem moral, hem puan, hem de play-off için kazanmalıyız. Rakibimizin iyi bir kadrosu var. Sahalarında kazanmak isteyecektir. Biz de öyle. Umarım kazanan taraf biz oluruz." - Trabzon
Son Dakika › Yerel › Zağnosspor, Galibiyeti Hedefliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.