PrimeXBT ile İşlem Kopyalama (Copy Trade): uzman yatırımcılardan nasıl kâr elde edilir - Son Dakika
Advertorial Sondakika

PrimeXBT ile İşlem Kopyalama (Copy Trade): uzman yatırımcılardan nasıl kâr elde edilir

PrimeXBT ile İşlem Kopyalama (Copy Trade): uzman yatırımcılardan nasıl kâr elde edilir

İşlem Kopyalama, günlük yatırımcıların finansal piyasalara katılım biçiminde devrim yarattı. Bu yenilikçi konsept, deneyimli Strateji Sağlayıcıların işlemlerini otomatik olarak teksir etmenize, deyim yerindeyse onların başarısını "kopyalamanıza" olanak tanır.

16.11.2023 17:30  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bu FinTech atılımının ön saflarında yer alan markalardan biri de PrimeXBT'dir. Markanın ödüllü kripto türev borsaları, Covesting'den güçlü bir İşlem Kopyalama modülü sunuyor.

Peki İşlem Kopyalama tam olarak nedir ve kendini kanıtlamış uzmanlardan kâr elde etmek için PrimeXBT'den nasıl yararlanabilirsiniz? Hadi temel prensipleri keşfedelim ve

başlamanıza yardımcı olacak basit ipuçlarının kilidini açalım.

İşlem Kopyalama (Copy Trade) Nedir?

İşlem kopyalama kısaca takipçileri, deneyimli Strateji Sağlayıcılara bağlayan bir köprüdür. Herkesin, yatırımcıların gerçek zamanlı işlemlerini, önemli miktarda kar elde etme konusunda doğrulanabilir geçmiş performans kayıtları ile yansıtmasına olanak tanır.

Ümit vadeden stratejiler bulmak için PrimeXBT'deki yatırımcı performans istatistiklerine göz atabilirsiniz. Getirilere, risk yönetimine ve diğer önemli ölçütlere göre kimi takip edeceğinizi seçtikten sonra, sermayeyi onların işlemlerini kopyalamaya tahsis etmeniz yeterlidir.

PrimeXBT'nin İşlem Kopyalama modülü, her bir yatırımcıyı takip etmek için belirlediğiniz oransal tutara göre hesabınızdaki tüm giriş ve çıkışları otomatik ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirir. Bir yatırımcı yeni bir pozisyon açarsa, yatırdığınız sermayeye bağlı olarak hesabınız bu işlemin bir kısmını yansıtacaktır.

Yatırımcı kârlı işlemleri tamamladıkça, kopyaladığınız pozisyonunuz da eş zamanlı olarak tamamlanır ve orantılı kazançlar elde edersiniz. Kendiniz aktif olarak işlem yapmak zorunda kalmadan, kanıtlanmış performans gösterenlerin deneyimleri üzerinden kazanım sağlayabilirsiniz.

Platform, her işlemi kusursuz bir şekilde kopyalamak için perde arkasındaki tüm karmaşık ayak işlerini yönetir. Tek yapmanız gereken en iyi yatırımcıları seçmek ve kârın otomatik olarak aktarılmasına izin vermek.

PrimeXBT'de İşlem Kopyalama'nın Avantajları

· Uzmanlığa erişim - Bilgi ve becerilerinden yararlanmak için kâr eden tecrübeli uzmanları takip edin.

· Azaltılmış öğrenme eğrisi - Kendi başınıza ticaret yapmayı öğrenme zorluklarını atlayın.

· Çeşitlendirme - Riski yaymak için birden fazla yatırımcıyı kopyalayın.

· Zahmetsiz edilen kâr - Uzman tacirler çalıştıkça pasif gelir elde edin.

Uzman tacirlerden nasıl kâr elde edilir?

Şimdi PrimeXBT İşlem Kopyalama'daki en iyi strateji yöneticilerini belirlemek ve takip etmek için ipuçlarına göz atalım.

Performans istatistiklerini inceleyin

İlk adım, takip edilecek gelecek vaat eden adayları bulmak için yatırımcı profillerini analiz etmektir. PrimeXBT, her strateji için tamamen şeffaf performans ölçümleri görüntüler.

Kâr yüzdesini, toplam takipçileri, risk ölçümlerini, en uzun düşüş süresini ve daha fazlasını dikkatlice inceleyin. Sadece heyecan verici veya kısa vadeli saman alevi parlamalarını değil, uzun vadede istikrarlı ve tutarlı getiri sağlayan yatırımcılar arayın.

Risk göstergelerini analiz edin

Yatırımcıları incelerken, temel ölçümlere dayalı olarak riski ne kadar güvenli yönettiklerine çok dikkat edin. Örneğin, her stratejinin maksimum marj kullanım yüzdesini inceleyin.

%20-30 gibi düşük kullanımlar ihtiyatlılığı gösterirken %80-100 arası agresif kullanımlar tüm hesabı riske atar. Ayrıca, yalnızca tek bir değişken varlık ticareti yapanlara göre daha çeşitlendirilmiş portföylere sahip tacirleri tercih edin.

Ek olarak, takipçilerin yanı sıra kendi paralarını da yatıran yatırımcılara yönelin. Bu "oyundaki görünüm", ihtiyatlı ticaret yapmaya ve sermayeyi korumaya yönelik teşviklerin uyumlaştırılmasına yardımcı olur.

Tecrübeli tacirleri araştırın

PrimeXBT İşlem Kopyalama'yı uzun süre aktif olarak kullanmış deneyimli tacirleri tercih edin. Kanıtlanmış uzun ömürleri, kısa vadede şanslı olabilecek yeni gelenlere kıyasla daha güvenilir performans verileri sağlar.

Tecrübe sahibi bu tacirler, çeşitli piyasa koşullarında zaten uzun vadeli karlılık göstermişlerdir. Çoğu yeni başlayanın henüz deneyimlemediği iniş ve çıkış döngüleri, tecrübeli tacirlerin becerini oluşturur.

Beş yıldızlı derecelendirme sistemi

PrimeXBT, işlem cirosu, aktivite, marj tahsisi ve daha fazlası gibi performans göstergelerine göre İşlem Kopyalama'yı kullananları bir ila beş yıldız arasında derecelendirir.

Doğal olarak, platformun en iyilerini takip etmek için tam beş yıldız derecelendirmesine sahip olanları tercih edin. Ancak yukarıda belirtilen ölçümler aracılığıyla kendi durum tespitinizi de yapın. Yalnızca derecelendirmelere güvenmeyin.

Sosyal çevre kontrolü

PrimeXBT'nin Telegram kanalı veya X (eski adıyla Twitter) ve diğer sosyal kanallar aracılığıyla yatırımcıları inceleyerek istatistiklerin ötesine geçin. Strateji Sağlayıcıları takip etmeden önce kişiliklerini ve bilgilerini değerlendirmek için doğrudan onlarla iletişime geçin.

Sosyal kanallardaki etkinlikleri, iletişim tarzları ve şeffaflıkları onlara güvenip güvenemeyeceğinizi belirlemenize yardımcı olur. Kişisel katılım, sayıların ardındaki gerçek kişiye olan güveni artırır.

Birden fazla stratejiyi takip edin

İhtiyatlı bir yaklaşım, fonları en az üç veya daha fazla iyi denetlenmiş yatırımcıya dağıtmak anlamına gelir. Bu çeşitlendirme, herhangi bir stratejiye aşırı maruz kalmanın önlenmesine yardımcı olur.Ayrıca, düşüş eşiğinize ulaşan düşük performans gösteren stratejilerden çıkmak için takip ettiğiniz yatırımcı başına ayrı ayrı zararı durdurma ayarını da yapabilirsiniz. Kaybedenleri hızlı bir şekilde azaltmak ve kazananların devam etmesine izin vermek, getirileri en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur.

Çözüm

Bu kullanışlı ipuçlarıyla, kanıtlanmış Kripto uzmanlarının tercihi PrimeXBT İşlem Kopyalamadan yararlanabilirsiniz. Yoğun bir öğrenme eğrisi ile kendi başınıza mücadele etmekten kaçının. Bunun yerine deneyimli profesyonellerin sizin için kazançlarınızı birleştirmesine izin verin.

Son Dakika Advertorial Sondakika PrimeXBT ile İşlem Kopyalama (Copy Trade): uzman yatırımcılardan nasıl kâr elde edilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement