'Hadi Takla At Da Göreyim' - Son Dakika
Güncel

'Hadi Takla At Da Göreyim'

\'Hadi Takla At Da Göreyim\'

İçişleri Bakanı Şahin, 'Nereden bileyim sevindiğini, Hadi bir takla at ya da oyna da göreyim' diyerek vatandaşı oynattı.

16.04.2012 13:45  Güncelleme: 16:12

Erzurum'da 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette incelemelerde bulunduktan sonra Pasinler ilçesine giden İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kendisini gördüğü için sevindiğini belirten bir vatandaşa, "Nereden bileyim sevindiğini, Hadi bir takla at ya da oyna da göreyim" dedi.

Şehit annesinden Arınç'a yaş pasta sitemi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum Aşkale'de, deniz bisikletiyle onarıma giden 5 TEDAŞ görevlisine mezar olan buzlu gölette inceleme yaptı.

Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut işçilerin 2 yerden göle girme çalışmalarına görevlilerin izin vermediğini, son geldikleri noktada deniz bisikletiyle göldeki buzu kırarak ilerlemeye çalıştıklarını anlattı. Belediye başkanı Ahmet Yaptırmış da deniz bisikletinin kendilerine ait havuzda kullanıldığını ve işçiler tarafından gölete getirildiğini söyledi.

Aşkale'den sonra Pasinler'e geçen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e kaymakamlık önünde 60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" dedi. Şahin'in cevabı, "Yok ya. Nerden bileyim sevindiğini? Hadi bir takla at ya da oyna bir göreyim. Çal bakayım davulcu" oldu.

Boğaçayır, sevincini göstermek için davul zurna eşliğinde oynamaya başladı. Şahin de "Kürt'ün kızı" oyununu oynayan Boğaçayır'ı alkışlayarak izledi. Şahin, Horasanlı Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

ŞAHİN'İ HORASAN'DA 'PALA' KARŞILADI VE UĞURLADI

Pasinler'den Horasan'a geçen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i Hükümet Konağı önünde uzunluğu 140 santimetreyi bulan bıyıkları ile tanınan 65 yaşındaki Hacı Kırbaç, karşıladı ve uğurladı. Horasan'da berberlik yapan 5 çocuk, 35 torun sahibi Hacı Kırbaç'ın uzun bıyıklarından tutan Bakan Şahin, Türkiye'de teksin dedi. Kırbaş ise Türkiye'de başkalarının bulunduğunu, Doğu'da ise tek olduğunu belirtti. Girişte bıyıklarının başının üzerinden bağlı olduğunu hatırlatan Bakan Şahin'e Hacı Kırbaç, "Sizi sevdiğim için açtım" diye konuştu.

MUHTARDAN İTHAL HAYVAN TEPKİSİ

Bakan Şahin,Horasan'dan Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine giderken bir vatandaş ithal hayvancılığa tepki gösterdi. Kırık Köyü Muhtarı Oktay Örs de Aras Nehri'nin üzerine 10 köyün yararlanacağı bir köprü yaptırılmasını istedi.

KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEYE 26 YIL SONRA BAKAN OLARAK DÖNDÜ

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Horasan'dan Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine geçti. Eleşkirt Kaymakamı olarak iki yıl görev yaptığı Kaymakamlık binasının merdivenlerinde konuşan Bakan Şahin, Eleşkirt'te dünyaya gelen oğlunun şimdi 28 yaşında olduğunu bildirdi. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında konuşan Şahin, Eleşkirt'in köylerinden hatırladıklarını saydı. Eleşkirt'ten ayrıldıktan 26 yıl sonra Bakan olarak döndüğünü ifade eden Bakan Şahin, ilçenin caddelerinde yürüyerek bir Alış Veriş Merkezinde onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Bakan Şahin, daha sonra yine yürüyerek Belediye'yi ziyarete gitti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Hadi Takla At Da Göreyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement