Engin ve Dilan Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Engin ve Dilan Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi

Şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyla ilgili olarak Dilan Polat-Engin Polat çifti ve Sezgin Polat, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirildi. Çift ifadelerin ardından silahlı saldırıya azmettirme suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

14.11.2023 12:40  Güncelleme: 12:42

Haklarındaki soruşturma kapsamında 10 gün önce tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirildi.

AZMETTİRİCİ OLARAK İFADE VERDİLER

Şarkıcı Banu Parlak'ın 1 Ekim'de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan güzellik merkeze silahlı saldırı meydana gelmişti. Olayın ardından Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatmıştı. Dilan Polat-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde azmettirici olarak ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirildi.

Polat ailesi, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi

TUTUKLAMA TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, ifadelerin ardından silahlı saldırıya azmettirme suçundan tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

TUTUKLULUKLARINA İTİRAZ EDİLDİ

Dilan ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli, 5 Kasım tarihinde tutuklanmıştı. Polat çifti, 9 gündür Marmara Cezaevinde tutuklu bulunuyor. Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz 10 Kasım'da sulh ceza hakimliğine başvurarak çiftin tutukluluklarına itiraz etti. Tutukluluk itirazı ile ilgili mahkemeden henüz bir değerlendirme yapılmadı.

Polat ailesi, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi

NE OLMUŞTU?

Banu Parlak, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada 2 yıldır husumetli olduğu Engin-Dilan Polat çifti tarafından öldürülmeye çalışıldığını bunun için tetikçi tutulduğunu iddia ederek "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" demişti. Çiftten şikayetçi olan Parlak'ın olayların ardından Bahçeşehir'de güzellik merkezine iki kez silahlı saldırı düzenlenmişti. Kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmış ve 5 Ekim günü düzenlenen operasyon ile 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlar tarafından 'suç örgütüne üye olmak' 'örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit' ve 'mala zarar verme' suçlarından tutuklanmıştı. Olayla ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Polat ailesi, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi
Polat ailesi, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi
Banu Parlak
Engin ve Dilan Polat, Banu Parlak\'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Engin ve Dilan Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezi saldırısıyla ilgili ifade vermek için adliyeye getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement