Görüntü Bursa'dan! Tesla marka elektrikli otomobil alev topuna döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Görüntü Bursa'dan! Tesla marka elektrikli otomobil alev topuna döndü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde seyir halindeki bir Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yanarak küle döndü. Sürücü, otomobili yol kenarına çekip terk etti. Olay anları kameraya yansıdı.

30.03.2024 10:20  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yandı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil saniyeler içerisinde küle döndü. O anlar kameraya yansıdı.

SANİYELER İÇERİSİNDE KÜLE DÖNDÜ

Gemlik ilçesi Bursa - İstanbul otoyolu üzerinde meydana gelen olayda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı seyir halindeki otomobilden dumanlar çıkmaya başladı. Sürücü, otomobili emniyet şeridine çekti. Bir süre sonra alev alan otomobil, saniyeler içerisinde küle döndü.

Bursa'da Tesla Marka Elektrikli Otomobil Alev Aldı

OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALDE

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Yangında can kaybı meydana gelmezken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Görüntü Bursa\'dan! Tesla marka elektrikli otomobil alev topuna döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Görüntü Bursa'dan! Tesla marka elektrikli otomobil alev topuna döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • muzaffer doğan: elektrikli araçlar için daha çok erken alt yapı zayıf 5 yıl sonra düşünebilinir 96 10 Yanıtla
  • Rifat Matur: içten yanmalıdan şaşma derim... 45 8 Yanıtla
    Kamil Ateş: İçimizi yakıyo zaten Benzin fiyatları 35 4
  • Mustafa Sen: Milyon tane yanmayan tesla var ama iki tanesi yanarsa elektrikli araçlar kötü oluyor. Bu mantıkla bakarsak en iyisi at eşek arıza yapmayan araç hiç duymadım. Ayrıca teslanın bataryası elektrikli araçlar içinde yanma ihtimali diğerlerine göre fazla olan batarya türü yani diğerlerini togg-byd-seres gibi markaları etkiler bir durum yok. Klasik olarak yeni olan bir konu ile ilgili kimse hiç bir şeyi bilmediği halde herkes herşeyi biliyor. Biri çıkıyor baş ağrısı yapacak manyetik alan etkisi yapar diyor ama elindeki telefonun iki katı manyetik alan oluşturduğundan haberi yok. Okumak öğrenmek kötü bir şey değil korkmayın okuyun her duyduğuna inanmak iyi bir şey değildir. 40 11 Yanıtla
    Gökmen Karaçay: yok bataryaların üreten firmada mühendis arkadaşım dün söylemişti yangına çok meyilli bu araçlar ve aküden kaynaklı kule dönmeden söndürülemedi bı soylemisti sorun bunlar 0 0

Advertisement