Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak katledildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak katledildi

13.04.2024 16:02

Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'nde bir parkta boşanma aşamasındaki kadın, eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan koca polis tarafından yakalandı. Yapılan incelemede kocanın daha önce 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'nde boşanma aşamasındaki bir kadın, eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan koca polis tarafından yakalandı. Yapılan incelemede şüphelinin daha önce 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlendi. Ceset otopsi için hastane morguna kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürüldü

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi Şehit Salih Kasap Sokak üzerinde bulunan bir parkta meydana geldi. Boşanma aşamasında olan 22 yaşındaki koca Berşan Aksak ile 22 yaşındaki eşi Petek Aksak ile hatıra ormanında karşılaştı. Çift arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine cani koca Aksak, yanında bulunan silahla boşanma aşamasındaki eşi Petek Aksak'ı 3 ayrı yerinden vurdu.

Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürüldü

KISA SÜREDE YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk incelemede genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinden kaçan koca Berşan Aksak, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

5 AYRI SUÇ KAYDI ÇIKTI

Yapılan kimlik tespitinde şüpheli Berşan Aksak'ın daha önce de 5 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi. Ceset olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de 22 yaşındaki kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak katledildi - Son Dakika


Advertisement