Odunpazarı'nda trafikte tartışma kask kamerasında: Kadın sürücü motosikletlinin üzerine yürüdü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Odunpazarı'nda trafikte tartışma kask kamerasında: Kadın sürücü motosikletlinin üzerine yürüdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Eskişehir Odunpazarı'nda Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde motosiklet sürücüsü E.S. ile otomobil kullanan bir kadın arasında ışıklarda sözlü tartışma çıktı. Kadın sürücünün aracının kapısını motosikletin üzerine açıp ardından araçtan inerek küfürler eşliğinde E.S.'nin üzerine yürüdüğü anlar kask kamerasıyla kaydedildi. E.S., görüntüleri emniyete götürerek şikayetçi oldu.

Eskişehir'de trafikte çıkan tartışmada kadın sürücünün aracından inerek motosikletlinin üzerine yürüdüğü anlar kask kamerasına yansırken, motosiklet sürücüsü polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Olay, Odunpazarı ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle cadde üzerinde ilerleyen E.S., arkasından gelen bir kadın sürücünün kendisini taciz ettiğini ve yanından küfrederek geçtiğini iddia etti. Işıklarda durarak beklediği esnada yanına gelen sürücüye durumu sormak istediğini belirten genç ile otomobil sürücüsü kadın arasında sözlü tartışma çıktı.

ARACINDAN İNİP ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine kadın sürücü önce aracının kapısını motosikletin üzerine doğru açtı, ardından aracından inerek küfürler savurup motosikletlinin üzerine yürüdü. Yaşanan gerginlik ve karşılıklı sözlü tartışma motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulan tartışmanın ardından E.S., Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek görüntülerle birlikte kadın sürücü hakkında şikayette bulundu.

CAN GÜVENLİĞİMİZ İÇİN KORKUYORUZ

Olay anını anlatan motosiklet sürücüsü E.S., "Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinden stadyum istikametine doğru ilerlerken arkamdan gelen kadın sürücü taciz etmeye başladı. Yanımdan küfür ederek ve kornaya basarak geçti. Yanına gidip 'Ne oldu abla?' diye sorduğumda birden yükselerek küfretmeye başladı. Kapıyı üzerime açtı, motoruma ve bana vurmaya kalktı. Ben de kapıyı iterek kapattım. Daha sonra arabadan inerek üzerime koştu. Ben de video kaydını başlattım. Plakamı aldığını ve suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Ben de elimde görüntü olduğunu, motordan inmediğimi belirttim. Emniyete gidip şikayetçi oldum" dedi.

Trafikteki tehlikelere dikkat çeken E.S., "Trafiğe çıkmaktan değil, can güvenliğimiz için korkuyoruz. Silah olabilir, bıçak olabilir, üstümüze kapı açılıyor veya araba sürülüyor. Önümüze kırabiliyorlar. Bu tür olaylar trafikte sık yaşanıyor ve korkutucu hale geliyor. Şikayetçi oldum, sürecin takipçisi olacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.