Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu - Son Dakika
3.Sayfa

Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu

İstanbul Kağıthane'de otomobilin kontrolünü kaybeden diş teknisyeni Nurşah Kılınç, aracın bariyerleri aşarak elektrik direğine çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

30.03.2024 11:21  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, önceki gün saat 18.15 sıralarında Okmeydanı-Hasdal Bağlantı Yolu AKOM önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kemerburgaz'daki evine giden Nurşah Kılınç bilinmeyen bir nedenle kullandığı otomobilin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Bağlantı yolu ile Kağıthane sapağını ayıran bariyeri parçalayan otomobil, elektrik direğine çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Araç içinde sıkışan Kılınç, diğer sürücülerin yardımıyla çıkarıldıktan sonra ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı. Nurşah Kılınç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Nurşah Kılınç'ın kullandığı otomobilin önce bariyere ardından elektrik direğine çarpması görülüyor.

Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Diş teknisyeni olduğu öğrenilen Nurşah Kılınç için dün Kemerburgaz Merkez Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Baba Nuri Kılınç'ın taziyeleri kabul ettiği törene, genç kadının ailesi, yakınları ve iş arkadaşlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Nurşah Kılınç, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kemerburgaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah\'ın acı sonu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Henüz ömrünün baharındaydı! Diş teknisyeni Nurşah'ın acı sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Erkan null: telefon sebebiyetli olmasi buyuk ihtimal . 94 9 Yanıtla
  • Zafer El: Allah'ın rahmeti bedava değil Allah'ını bikiyormuyduki acaba bilip bilmeden rahmet okumayın 5 81 Yanıtla
    İlyas Yuvacı: Fetva verme sanane sorgu sual meleğimisin biliyor ya da bilmiyor bu memlekette iyice herbokolok çoğaldı işsiz adam zıplamış hemen kabirde sanki sorguya çekio 38 5
  • Hakkican Àydogdu: Allah rahmet eylesin 70 6 Yanıtla
    Can Vatan: Genç Ölüm Çok Üzücü ALLAH Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun 51 4
  • ozka: trafikte story çekeyim derken story olmayın. ders niteliğinde haber, üzücü. 50 9 Yanıtla
  • huseyin ergun: Allah cc rahmetiyle muamele eylesin. Ailesine yakınlarına ve sevenlerine de sabır versin. Gencin kaybının acısı başka oluyor. 51 7 Yanıtla
  • Harun Gür: Oruçluysa şekeri düşmüş olabilir.Allah rahmet eyleye. 45 7 Yanıtla
  • Zafer El: Allah'tan başkasının canını yakmamış sebep olmamış araba kullanmayı kolay birşey zannedip önüne gelen direksiyona geçiyor rahmetli gibi trafikte pimi çekilmiş el ? bombası gibi gezen çooook kadın var dikkatli olunması 17 35 Yanıtla
  • deli balta: of of of çok acı çok üzücü ALLAH rahmet eylesin 26 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement