300 bin liralık kuru yemiş hırsızlığı kameralara yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

300 bin liralık kuru yemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

Maltepe'de bir dükkana giren maskeli hırsızlar yaklaşık 2 tonluk kuru yemiş çaldı. Değeri 300 bin TL olan kuru yemişleri çalarak kayıplara karışan hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı.

02.09.2020 10:28  Güncelleme: 13:26

Maltepe'de bir dükkana giren hırsızlar 300 bin liralık kuru yemiş çalarak kayıplara karıştı. Dükkan sahibini şaşkına çeviren olay güvenlik kameralarına yansıdı.

2 TONLUK KURU YEMİŞİ GÖTÜRDÜLER

Olay Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir dükkanda geçtiğimiz gün saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Hırsızlar dükkanda bulunan yaklaşık 2 tonluk, değerinin 300 bin lira olduğu öğrenilen vakumlanmış kuru yemişleri çalarak kayıplara karıştı.

Maltepe'de 300 bin liralık kuruyemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOKA UĞRADI

Sabah dükkanını açmaya gelen mal sahibi Dede Kalkan kapı kilidinin kırık olduğunu fark etti. Dükkanda bulunan 2 ton kuru yemişin çalındığını anlayan Kaplan gördüğü manzara karşısında şaşkına uğradı. Polis ekiplerini arayarak ihbarda bulunan Kaplan, "Sabah 8 sıralarında iş yerine geldiğimde iş yerinin arka kapısının zorlanmış, kırılmış olduğunu gördüm. İçerideki tüm fıstık içi ürünümüz ve kavrulmuş Antep fıstığı ürünlerimiz çalınmış. Hemen polisi aradım. Hırsızlar araçlarını yanaştırmışlar otuz dakika boyunca gündüz gözü burada malımızı almışlar. Başımıza hırsızlık olayının geleceğini tahmin etmedik. Burada ortalama bizim iki tona yakın malımızı çalmışlar ortalama piyasa değeri bu malların üç yüz bin liradır" dedi.

Maltepe'de 300 bin liralık kuruyemiş hırsızlığı kameralara yansıdı

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Polis ekipleri kamera kayıtlarını inceleyerek ve görgü tanıklarının vermiş olduğu ifadeler neticesinde çalışma başlattı. Kamera kayıtlarında hırsızların panelvan tipi araç ile dükkana geldiği görülüyor. Maskeli hırsızlardan bir tanesi elindeki sopayla güvenlik kamerasını havaya kaldırıyor. Daha sonra hırsızlar kapı kilidini kırmak suretiyle dükkan içine giriyor. Burada bulunan kuru yemiş kolilerini alarak minibüse yüklüyor. Kuru yemişleri alan hırsızlar araçlarına binerek kayıplara karışıyor.

300 bin liralık kuru yemiş hırsızlığı kameralara yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 300 bin liralık kuru yemiş hırsızlığı kameralara yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cahallar: kilosu 100 lira olsa 200bin tl yaapar 2ton kuruyemiş toptan fiyatı 50 60 lira olduğuna göre 100bin tl yapar neden haberi abartmak için böyle yöntemlere başvuruyosunuz 3 0 Yanıtla
  • tunç06: iş yok sa ne bk yiyecekler kadınsa fındık kadarı satar erkekse hırsızlık yapar..çok kötü bir şey ..yazık inş. malı bulur .. 2 1 Yanıtla
    Vatandaş: Mertere gitsin 0 1
  • Hedef 2023: Hırsızlar eskiden yükte hafif pahada ağır şeyler çalardı. Banka, kuyumcu vs. soyarlardı. İş kuru yemişe düşmüş ise vay ki vay halimize... 2 0 Yanıtla
  • ayyaş: geeel geeeeeel vatandaş geeeeel çalınan malları bunlaaaar 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: Hırsızlık meslek oldu,mesleğiniz ne beyefendi hırsızlık:)) 1 0 Yanıtla
  • türkiye gerçekleri: hırsız acemi plaka net gözküyor :DDDDDDD 0 0 Yanıtla
    hakan: belki de ülkemizde saygın bir meslek olarak görüldüğünü düşünüyordur. yapanın yanına kar kalıyor diyordur. 0 0

Advertisement