Muş'ta tren TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var - Son Dakika
3.Sayfa

Muş'ta tren TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Muş'ta, hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü bir tırın trenle çarpışması sonucu çok sayıda hayvan telef oldu. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralanan bazı hayvanlar ise çevredekiler tarafından kesildi.

02.02.2024 14:48  Güncelleme: 15:26

Muş'ta hemzemin geçitte büyükbaş hayvan yüklü bulunan bir TIR'a trenin çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada bazı hayvanların telef olduğu öğrenildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Muş Şeker Fabrikası yakınlarındaki Tandoğan köyü girişindeki hemzemin geçitte köyde büyükbaş hayvan yüklenen 34 BDM 314 plakalı TIR'a, hemzemin geçitte Elazığ-Tatvan seferini yapmakta olan 52602 sefer sayılı yolcu treni çarptı.

Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen TIR'ın içinde bulunan Yusuf Tan ve Cahit Arar yaşamını yitirirken sürücü Emrah Sarsıcı ile yanındaki Ahmet Arar ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine sevk edilirken kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcının incelemesinin ardından Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALI HAYVANLAR KESİLDİ

Olayın hemen ardından bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralanan bazı hayvanlar çevredekiler tarafından kesilirken kazada bazı hayvanlar ise telef oldu. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: Ölü ve yaralılar var
Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: Ölü ve yaralılar var
Hayvan yüklü TIR'a tren çarptı: Ölü ve yaralılar var
Muş\'ta tren TIR\'a çarptı: Ölü ve yaralılar var
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muş'ta tren TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: bu kadar da olmaz yani, arkadaş, koskoca treni nasıl görmezsin, trenin durma şansı yok o zaman TIR duracak. 20 2 Yanıtla
  • İSMAİL KILINÇ: Trene bahane bulan var mı ? 4 1 Yanıtla

Advertisement