Polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı! Yakalanmamak için kafasına silah dayadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı! Yakalanmamak için kafasına silah dayadı

15.10.2021 11:46  Güncelleme: 12:10

Maltepe D-100 Karayolu'nda, çeşitli suçlardan aranan şüpheli polislerin dur ihbarına uymayınca kovalamaca yaşandı. Şüpheli, aracının lastiklerine ateş edilerek durdurulurken bu kez başına silah dayayıp aracından çıktı. Film sahnelerini aratmayan olayda, aracından çıkan şüpheli yoldan geçen başka bir aracı durdurup gasbetti. Avrupa Yakası'na geçerek izini kaybettiren şüpheli, aracı terk ederek kayıplara karıştı. Ekipler her yerde şüpheliyi arıyor.

Maltepe D-100 Karayolu Ankara istikametinde dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile çeşitli suçlardan aranan Ümit T. arasında kovalamaca başladı.

POLİSTEN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ekipler, hafif ticari aracıyla polisten kaçan şüpheliyi durdurmaya çalıştı. Şüphelinin, polisin dur ihtarına uymaması üzerine ekipler havaya uyarı ateşi açtı.

Maltepe'de kafasına silah dayayan şüpheli, gasbettiği otomobille polisten kaçtı

ARACINDA BAŞINA SİLAH DAYADI

Polisler, kaçmaya devam eden şüphelinin aracının lastiklerine ateş ederek aracı durdurdu. Bunun üzerine şüpheli Ümit T. aracında başına silah dayadı ve bir süre sonra araçtan indi.

Maltepe'de kafasına silah dayayan şüpheli, gasbettiği otomobille polisten kaçtı

BAŞKA BİR ARACI DURDURUP GASBETTİ

Şüpheli, ardından Ankara yönünde ilerleyen ve içinde 2 kişi bulunan yabancı plakalı otomobili durdurarak gasbederek, kaçtı. Polis ekipleri, şüpheli tarafından alıkonulan otomobili uzun süre takip etti. İzini kaybettiren Ümit T., araçtaki bir kişiyi yolda bırakırken araç sürücüsü ile Avrupa Yakası'na geçti.

Maltepe'de kafasına silah dayayan şüpheli, gasbettiği otomobille polisten kaçtı

YAYA OLARAK KAÇTI

Ümit T. otomobille Sultangazi Gazi Mahallesi'ne geldiğinde aracı ve sürücüsünü bırakarak, yaya olarak kaçtı. Maltepe D-100 Karayolu'nda iki lastiği patlak olan hafif ticari araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Maltepe D-100 Karayolu'nda yaşanan hareketli dakikalar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilirken, polisin şüpheliyi yakalama çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı! Yakalanmamak için kafasına silah dayadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat atis murat atis:
    Maşallah bir adamı durduramıyan polislerimiz var adam bir sürü suç işlemiş ustelik silahlı baktın guzellikle teslim olmuyor sıkıcaksın bir iki tane. Şimdi bu adam bu õfke ile gidip cinayetler işlese ne hesap verirsiniz millete. 9 3 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement