İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kazanın ardından tartıştığı kişiyi bıçak ve sopayla öldüren şahıs ile onunla bağlantılı 8 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, dün saat 08.00 sıralarında Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi Okul Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hakim Fakhani, oğlu Baran Fakhani ve Barış Fakhani ile birlikte 34 GG 502 plakalı araçta seyir halindeyken başka bir otomobille çarpıştı. Kazanın ardından taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Fakhani ailesi, bıçak ve sopalarla saldırıya uğramış, kavgada baba Hakim Fakhani, oğlu Baran Fakhani ve Barış Fakhani yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hastaneye kaldırdı. 2 ay sonra evleneceği öğrenilen Baran Fakhani hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüpheli İ.D. ise olayın ardından kaçtı.

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Ekiplerce yürütülen çalışma neticesinde, İ.D. ile onunla bağlantılı olduğu değerlendirilen 8 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, olaya ilişkin Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › 3. Sayfa › Sultangazi'de trafikte tartıştığı kişiyi bıçak ve sopa ile öldüren şahıs yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.