Engelli çocuğunun yanında eşini feci şekilde darp etti - Son Dakika
3.Sayfa

Engelli çocuğunun yanında eşini feci şekilde darp etti

İstanbul'da TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkiinde seyir halinde olan araç içerisindeki adam, tartıştığı eşini arka koltuğa uzanarak engelli çocuğunun yanında darp etti. Kadının çığlık çığlığa kaldığı o dehşet anları kameralara yansırken, polisin tespit ederek ulaştığı kadın şikayetçi olmadı. Kadının kardeşi ise adamdan korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti.

21.12.2023 09:28  Güncelleme: 10:29

TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkiinde seyir halinde olan araç içerisindeki adam, tartıştığı eşine arka koltuğa uzanarak engelli çocuğunun yanında defalarca yumruk attı. Kadının çığlık çığlığa kaldığı o dehşet anları kameralara yansırken, polisin tespit ederek ulaştığı kadın şikayetçi olmadı. Kadının kardeşi ise adamdan korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti.

TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Olay, dün saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otoyolda KF AU 34 Alman plakalı lüks otomobil ile seyreden sürücü O.M., iddiaya göre göre eşi N.M. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Engelli çocuğunun yanında karısına defalarca yumruk attı

EŞİNİ ENGELLİ ÇOCUĞUNUN YANINDA DÖVDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine şoför koltuğunda olan O.M., arka koltuğa uzanarak eşini darp etmeye başladı. Kadına engelli çocuğunun yanında dakikalarca vuran O.M.'ye ise yolcu koltuğunda oturan şahıs, müdahale etmedi.

Engelli çocuğunun yanında karısına defalarca yumruk attı

ADAMDAN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Yolculuk esnasında süren darp ve kadının çığlık çığlığa kaldığı o anlar kameralara yansıdı. Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, darp edilen kadına ulaştı. Ancak kadının eşinden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. Kadının erkek kardeşi ise eşinden korktuğu için şikayetçi olamadığını iddia etti.

Engelli çocuğunun yanında eşini feci şekilde darp etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Engelli çocuğunun yanında eşini feci şekilde darp etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serkan Basar: baba cezaların caydırıcı olmazsa ortalık piskopatlara kalır 22 1 Yanıtla
    ALI YANIK: Aferin horoz, 50 tane yorumunun içinde ilk defa msntıklı bir yorumuna denk geldim, tebrik ederim.. 1 4 Serkan Basar: demeki 50 de bir kavrama potansiyeline sahipsin :) 1 3
  • Gaspar von trier: Böyle dövenleri severler zaten.şikayetçi de olmamış zaten.halinden memnun demek ki. 4 7 Yanıtla

Advertisement