Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah rolüyle tanınan Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi. Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında bilgi veren manken Ebru Destan, ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti.

27.01.2024 12:20  Güncelleme: 13:01

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah rolüyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi.

"AMELİYATI GÜZEL GEÇTİ"

Daha önce Kızılcık Şerbeti'nde birlikte rol aldığı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında Instagram hesabından paylaşım yapan manken Ebru Destan, "Settar ağabeyim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

HAFIZA KAYBI VE HALSİZLİK YAŞIYORDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir süredir denge, hafıza kaybı ve halsizlik hisseden usta oyuncunun yapılan tahlillerinde beynindeki bir damarında kanama tespit edildi. Dün gece 01.00'de ameliyata alınan oyuncunun 2 saat süren operasyonu başarılı geçti. Sabah uyanan ve sağlık durumu iyiye giden oyuncu bir hafta dinlenecek.

Öte yandan Settar Tanrıöğen, başrol olduğu Kızılcık Şerbeti'nde kalp krizi geçirmişti.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA: TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında bir açıklama da Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film'den geldi. Hastaneden yapılan açıklamayı yayınlayan yapım şirketinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı 'Hastamız Settar Tannöğen birkaç gündür üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetlerinin yanı sıra hareketlerde ve konuşmada yavaşlama ve ara sıra kısa süreli bilinç bulanıklığı ile 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 20:45'de Acıbadem Taksim Hastanemize başvurmuştur. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda beyin damarlarından birinde anevrizma (anterior komunikan arter anevrizması) kanaması saptanmıştır.

Bu tanı üzerine Acıbadem Ataşehir Hastanemize sevk edilen hastamız, Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk liderliğindeki Girişimsel Nöro- Radyoloji ekibi ve anestezi uzmanı Doç. Dr. Nurcan Kızılcık tarafından işleme alınmış ve kana-maya yol açan anevrizma başarılı bir şekilde kapatılmıştır. Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir.'"

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi
Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

Son Dakika 3.Sayfa Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serkan Basar: usta oyuncu derken?? vallahi ilk defa görüyorum bu amcayı :) 3 58 Yanıtla

Advertisement