Selam Giyim 2015 Kış Koleksiyonunu Bir Lansmanla Tanıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Selam Giyim 2015 Kış Koleksiyonunu Bir Lansmanla Tanıttı

Selam Giyim 2015 Kış Koleksiyonunu Bir Lansmanla Tanıttı
02.12.2015 19:36  Güncelleme: 19:40

Muhafazakar giyimin öncü markalarından Selam Giyim 2015 kış lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda bir pardösünün bütün hazırlık çalışmalarını sanatsal bir biçimde aktaran kısa film davetlilerin beğenisini aldı. Lansmanda basın mensupları, bloggerlar ve Müsiad, Akikad gibi önemli derneklerden girişimci kadınlar bir araya geldi.

Sadece Türkiye'de değil global pazarlarda da adını daha fazla ülkede duyurmayı hedefleyen Selam Giyim 28 Kasım günü ilk kez bir lansman ile kış koleksiyonunu tanıttı. Manto, kaban, kap ve tunik gibi temel dış giyim parçalarından oluşan koleksiyon davetlilerin beğenisini kazandı. Özellikle genç kesime hitap eden çelikörme kaplar, kazayağı desenler ve şişme uzun kışlık mantolar bloggerlardan büyük ilgi gördü.

Muhafazakar giyimde rotayı gençler belirliyor:

Marka Yöneticilerinden Tahir Metin, Selam Giyimin 2015 kış koleksiyon lansmanındamarkanın yola çıktığı 1990 yılından bugüne gelene kadar geçirdiği süreci paylaştı. Marka olarak gençlerden gelen talepleri dinleyerek tasarımları şekillendirmek istediklerini bunu yaparken de marka ilkelerine sadık kalmayı hedeflediklerini aktardı. Bunun için de gerçekleşen lansmanın ilk adım olduğunun altını çizerken bundan sonrada Selam Giyim olarak genç kesimlerle iletişim kurmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Selam Muhafazakar Giyim Sektöründe Dünyaya açılıyor:

Selam Giyim 2015 Kış davetine katılan Alahijab.com kurucu ortaklarından FrankaSoeria Semin muhafazakar giyim pazarının dünyadaki durumundan bahsetti. Bu alanda dünyadaki firmaları aynı çatı altında toplayan bir 'buyer' halkası olarak sektöre öncülük eden alahijab.com un partneri olan Selam Giyim'in ürünlerinin Uzakdoğu'dan Amerika'ya birçok ülke satın almacılarının ilgisini çektiğini ve bu ilginin güzel işbirliği kapılarını açacağına inandığını ifade etti. Selam Giyim ve Alahijab.com son olarak dünyanın en büyük muhafazakar moda etkinliği Malezya Moda Haftası'nda Türk blogger Kübra Kapki ile işbirliğini yaptığı aktaran FrankaSoeriaSemin pardösü gibi kap gibi tek parça tasarımların çok merak edildiğini ve beğenildiğini anlattı. Ayrıca Türk dizilerinin de etkisiyle Türk markaların ve muhafazakar Türk giyim tarzına ilginin çok yüksek olduğunu Selam'ın da bu anlamda Malezya'da çok ilgi gördüğünü aktardı.Selam Giyim tasarımları ayrıca Endonezya'nın en çok satan ve en prestijli dergisi kabul edilen Nova Magazine'de de moda çekimlerinde yer aldı.

SELAM GİYİM HAKKINDA:

SELAM Giyim 1990 yılında İstanbul Fatih'te muhafazakar bir konfeksiyon firması olarak kurulmuştur.1993 yılında Limited Şirket olarak Unkapanı İMÇ Bloklarına taşınmıştır. 2002 yılına kadar Manto ve Pardösü gibi dış giyime yönelik üretime odaklanmıştır. Her geçen yıl yeni adımlar atarak ilerleyen firma bu tarihten sonra kapasitesini daha da artırarak Osmanbey'de de showroomunu açmıştır. Bu süreçte firma ürün çeşitliliği açısından da yenilikler yapmaya devam etmiştir. Pardösü, manto ve kaban ağırlıklı tasarımlara bayan takım elbise, etek, tunik ve yelekler de eklenerek üretim çeşitliliği zenginleşmiştir.

Yıllar geçtikçe tasarımlarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı başaran SELAM için 2011 önemli bir tarih olmuştur. Sadece Türkiye'de değil bölge ülkelerde de adını duyuran marka için İMÇ'den çıkıp daha geniş kitlelerle buluşma zamanı gelmiştir. Bu tarihte yeni showroom adresi de Çağlayan olmuştur. Çağlayan'daki Selam ofisi sadece showroom değil aynı zamanda tasarım, üretim, planlama ve pazarlama gibi hizmetlerin aynı anda yürütüldüğü bir merkezdir.

Muhafazakar giyimde kısa zamanda başarısını hızla ileriye taşıyan firmamız iç piyasada Türkiye'nin dört bir yanına yüksek kalite tasarımlarını servis ağı ve bayilik sistemiyle ulaştırırken; Ortadoğu ülkeleri, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa'ya da doğrudan ve dolaylı ihracat yapmaktadır.


Son Dakika Advertorial Selam Giyim 2015 Kış Koleksiyonunu Bir Lansmanla Tanıttı - Son Dakika


Advertisement