Alanya'da Jandarmadan Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Jandarmadan Fuhuş Operasyonu

Alanya\'da Jandarmadan Fuhuş Operasyonu

Alanya'da jandarmadan fuhuş operasyonu Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde jandarmanın 8 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı fuhuş operasyonunda, biri 6 aylık hamile, diğeri frengi hastalığı taşıyan yabancı uyruklu 15 kadın ile onları fuhşa zorladığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

28.05.2015 17:41

Alanya'da jandarmadan fuhuş operasyonu

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde jandarmanın 8 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı fuhuş operasyonunda, biri 6 aylık hamile, diğeri frengi hastalığı taşıyan yabancı uyruklu 15 kadın ile onları fuhşa zorladığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Mahmutlar Mahallesi'nde fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda 8 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskınlarda Kırgızistan, Gürcistan ve Fas uyruklu 15 kadın ve bu kadınları fuhşa zorladığı belirlenen C.Ç, İ.A, Y.G, F.Ö, Y.İ.S, K.Y, M.D. ve M.G. adlı şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan birinin 6 aylık hamile olduğu, diğerinin ise frengi hastalığı taşıdığı belirlendi. Kadınlar sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya'ya gönderilirken, 8 şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Jandarmadan Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement