Aydın CHP'de Pankart Savaşları - Ek - Son Dakika
Güncel

Aydın CHP'de Pankart Savaşları - Ek

Aydın'da, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunu unutturmak istemeyen CHP İl Teşkilatı yürüyüş düzenledi.

17.12.2014 16:23

Aydın'da, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunu unutturmak istemeyen CHP İl Teşkilatı yürüyüş düzenledi. Dün akşam yolsuzluklarla ilgili parti binasına astıkları iki pankart mahkeme ve savcılık kararıyla indirilen CHP Aydın İl Teşkilatı, yürüyüş sırasında da bu pankartları taşıyıp, hükümet aleyhine sloganlar attı. Zafer Meydanı'nda başlayan yürüyüşe CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Aydın eski Milletvekili Fatih Atay, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, CHP ilçe Başkanları ve partililer katıldı. Yaklaşık 200 kişilik grup yürüyüş boyunca 'Yolsuzluklar asla unutulmayacak, AKP halka hesap verecek, Cumhuriyet değil AKP yıkılacak' sloganları attı. Doğu Gazi Bulvarı, Hükümet Bulvarı güzergahında yürüyüş yapan grup Atatürk Kent Meydanı'nda yürüyüşü tamamladı.

MUĞLA'DAN GELEN GRUPTA DESTEK VERDİ

Diğer yandan Muğla'nın Yatağan ilçesinden Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu'na (Birleşik Kamu-İş) bağlı Eğitim-İş Sendikas üyesi 200 kişi de Yeni Dörtyol Kavşağı'nda araçlarından inerek Aydın'daki yürüyüşe destek vermek istedi. Grubun yolda yürümesine izin verilmedi. Adnan Menderes Bulvarı'na kadar kaldırımdan yürüyen grup, Kıbrıs Caddesi'ne gelindiğinde tekrar yola inmek istedi. Uzun pazarlıklar sonucu polis, Zafer Meydanı'nda toplanan CHP'lilerin de aynı istikamete yürüyüşe geçmesi üzerine gruba izin verdi.

YILMAYACAĞIZI HERKESE GÖSTERDİK

İki grup birleşerek Atatürk Kent Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüdü. Kent Meydanı'nda açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Türkiye'yi 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarını unutturmaya çalışıyorlar. Bizlerde o günleri unutturmamak için elimizden geleni yapacağız. Bizim mücadeleden kaçmayacağımızı, pankartlarımız indirseler de yerine yenilerini asarak mücadelemizden yılmayacağımızı herkese gösterdik. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki yapılan her türlü yanlışı vatandaşımıza anlatacağız. Bu hareketimizi kimse engelleyemeyecek dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın CHP'de Pankart Savaşları - Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement