Bodrum Ot Yazarları Bodrumlular Ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Ot Yazarları Bodrumlular Ile Buluştu

Ot yazarları Bodrumlular ile buluştuOT Dergisi'nin sevilen yazarları D&R'ın düzenlediği imza ve yaz söyleşileri kapsamında Bodrumlularla buluştu.

25.07.2017 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ot yazarları Bodrumlular ile buluştu

OT Dergisi'nin sevilen yazarları D&R'ın düzenlediği imza ve yaz söyleşileri kapsamında Bodrumlularla buluştu. Gençlerin ilgi gösterdiği etkinlikte, yazarlar Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi okuyucuları için kitaplarını ve OT Dergi'yi imzaladı.

D&R Bodrum Milta Marina tarafından düzenlenen imza ve yaz söyleşileri kapsamında, OT Dergi'nin sevilen yazarları Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi Bodrum'a geldi. Marina Çarşısı'ndaki D&R Mağazası'nda yapılan söyleşi ve imza gününde yazarlar okuyucuları ile buluştu. Yazarlar son çıkan kitaplarını imzalarken, yazılarının yayınlandığı OT Dergi'yi de okuyucuları için imzaladı. Gençler, yazarlara kitaplarını imzalatırken hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi. Yazarlar gençlerle sıcak bir ortamda sohbet de etti. Yazar Ali Lidar, "OT Dergi'nin yaz buluşmaları kapsamında okuyucularla buluşuyoruz. 10 gün sürecek etkinlik Çanakkale'den başladı. Ayvalık ve Denizli'de okuyucularla buluştuktan sonra Bodrum'dayız. Programın devamında ise Marmaris, Antalya, Adana ve Mersin'de okuyucularla buluşacağız. Normal sezonda buluşamadığımız yerlere gidelim dedik. Çünkü buralarda çok fuar olmuyor. Kitapları dergileri imzalıyoruz. Genç bir okur kitlemiz var. Her gittiğimiz yerde gençler alaka gösteriyor, teşekkür ediyoruz" dedi.

Bodrum Ot Yazarları Bodrumlular Ile Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Ot Yazarları Bodrumlular Ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement