Carrefour İçerenköy AVM'den Sosyal Sorumluluk Projesine Destek - Son Dakika
Güncel

Carrefour İçerenköy AVM'den Sosyal Sorumluluk Projesine Destek

Carrefour İçerenköy AVM\'den Sosyal Sorumluluk Projesine Destek

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nden Mini Cooper tutkunlarının sosyal sorumluluk projesine destek

21.04.2014 14:38

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nden Mini Cooper tutkunlarının sosyal sorumluluk projesine destek

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nden www.minipassion.net adresinde bir araya gelen MINI tutkunlarının hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi destek.

Otomobillerine olan ilgileri ile bir araya gelen Mini tutkunları, güçlerini sosyal sorumlu vatandaş duyarlılığı ile yararlı projelere taşıyor. Bu projelerin son uyarlaması olan kütüphane projesi için kolları sıvayan üyeler Beylice Köyü'nde bulunan okulun kullanılmayan bir odasını kütüphane olarak düzenledi.

1.000'e yakın üyesinin çalışmaları ile Sakarya'nın Hendek ilçesi, Beylice Köyü'nde bulunan Beylice İlköğretim Okulu'nda bir kütüphane kuran MINI tutkunlarına, Carrefour İçerenköy AVM yardım kumbarası kitap bölümünden 10 koli kitap yardımında bulundu. Kitap sponsorluğu Carrefour İçerenköy AVM tarafından üstlenilen kütüphane 23 Nisan tarihinde açılacak.

Beylice İlköğretim Okulu'nun kullanılmayan bir odasının düzenlenerek, duvarların boyasından, raflarına kadar yeni baştan hazırlanan kütüphanenin rafları Carrefour İçerenköy AVM tarafından projeye iletilen 10 koli kitapla donatıldı.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi ve Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar dev yardım kumbaralarında toplanan 5.000 koli yardım ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

2 senedir sürmekte olan proje kapsamında; kırtasiye, kitap ve oyuncak olarak 3 ayrı kategoride toplanan yardım malzemeleri İstanbul, Düzce, Antalya, İzmir, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Muş, Şırnak ve Ardahan'daki okullara gönderildi. Yardım kolileri yaklaşık 20.000 ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Carrefour İçerenköy AVM'den Sosyal Sorumluluk Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement