Diyarbakır'da 1 Terörist Etkisiz Hale Getirdi, 2 İşbirlikçi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 1 Terörist Etkisiz Hale Getirdi, 2 İşbirlikçi Yakalandı

Diyarbakır Lice’de devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirilirken, 2 işbirlikçi şahıs yakalandı.

02.07.2016 13:15

Diyarbakır Lice'de devam eden operasyonlarda bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirilirken, 2 işbirlikçi şahıs yakalandı. Şırnak'ta 8 terörist teslim olurken, Gaziantep'te ise DEAŞ mensubu 2 terörist yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde süren operasyonlar kapsamında 1 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 işbirlikçi ise yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, 1 Kalaşnikof piyade tüfeği, 150 adet fişeği, 1 el bombası, silah üstü gece görüş dürbünü, 6 adet bataryası, 22 adet tüp, çok miktarda muhtelif gıda, giyim ve temizlik malzemesi ele geçirildi, 1 el yapımı patlayıcı imha edildi. Bölücü terör örgütüne ait 2 bin 100 kilogram esrar ile 5 milyon 635 bin 105 kök kenevir imha edildi.

Irak'ın Kuzeyinde bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan 8 terörist, Şırnak Silopi'de güvenlik güçlerine teslim oldu. Gaziantep Karkamış'ta, yasa dışı yollardan Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan yabancı uyruklu DEAŞ terör örgütü mensubu 2 terörist yakalandı.

Irak'ın Kuzeyi Gara ve Zap bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak, barınak ve mağaralar, icra edilen hava harekatı ile imha edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 1 Terörist Etkisiz Hale Getirdi, 2 İşbirlikçi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement