CHP'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli - Son Dakika
Güncel

CHP'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli

CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş, CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın DSP'ye katılacağını söyledi. Yarkadaş ayrıca "Sarıgül Cuma günü parti rozeti takacak." dedi.

29.01.2019 08:49  Güncelleme: 09:23

CHP'li eski vekil Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında CHP'den istifa eden Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın DSP'ye katılacağını söyledi.

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, bir süre önce CHP'den istifa eden Mustafa Sarıgül'ün yol haritasını açıkladı.

"CUMA GÜNÜ PARTİ ROZETİNİ TAKACAK"

Yarkadaş şöyle konuştu:

"Mustafa Sarıgül, çarşamba günü DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile Ankara'da görüşecek. Sarıgül, cuma günü ise İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek rozet takacak. Sarıgül böylece DSP'nin Şişli adayı olacak.

CHP'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli
Mustafa Sarıgül

"CHP'Lİ ESKİ VEKİL SEVİGEN'E DE İBB ADAYLIĞI TEKLİF EDİLECEK"

DSP, İstanbul'da birçok ilçede de aday çıkarma hazırlığı yapıyor. DSP yeniden canlandırılmak isteniyor. Bu bağlamda, CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen'e de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklif edilecek.

CHP'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli
Ali Acar

"İSTİFA EDEN ALİ ACAR DA DSP'YE KATILACAK"

Marmaris'te aday gösterilmeyen CHP'li Ali Acar da yarın DSP'ye katılacak. DSP, yeniden aday yapılmayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya da teklif götürecek."

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ACAR İSTİFA ETMİŞTİ

Marmaris'in CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar, partisi tarafından 31 Mart'taki seçimlerde tekrar aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa etti. Acar, istifasını, partisinin İlçe Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla duyurdu. Acar, kendisi ile birlikte partisinden 1600 üyenin de istifa ettiği söyledi.

SARIGÜL DE İSTİFA ETMİŞTİ

İstanbul Şişli'den belediye başkanı adayı olacağını açıklayan Mustafa Sarıgül, CHP'den istifa etti. Sarıgül, yaptığı açıklamada "CHP'den üzülerek istifa ediyorum. Yol haritamı Şişlililer ile belirleyeceğim." dedi.

CHP\'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP\'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli

Son Dakika Güncel CHP'den İstifa Eden Sarıgül ve Acar DSP'ye Geçiyor, Tarih Bile Belli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement