Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti! - Son Dakika
Güncel

Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti!

Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti!

MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na bu yıl ilk kez katılan Evgör Mobilya, 4 gün devam eden organizasyon boyunca 20'ye yakın ülkeden yatırımcı ağırladı

15.10.2012 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD fuarına katılan EVGÖR, yatırım için yabancı işadamlarıyla söz kesti!

11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın katılıcımsı EVGÖR Mobilya Mısır, Malezya, Tunus, Fransa, İsrail, Kanada, Irak, Libya, Filistin, Kamerun, Fas ve B.A.E. gibi ülkelerden gelen yatırımcıları ağırladı. Bu yıl ilk kez katıldıkları fuarın, yurt dışına açılma hedeflerinde önemli bir adım olduğunu belirten Evgör Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, organizasyon boyunca yerli ve yabancı pek çok yatırımcı ile olası işbirliği fırsatları konusunda verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bu çerçevede Irak, Mısır ve Tunus'tan gelen yatırımcılarla mobilya satışı ve Evgör bayiliği konusunda söz kestiklerini vurgulayan Ekmen, firma olarak özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde var olan pazar fırsatlarını değerlendirmek istediklerini belirtti.

"Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta" sloganıyla 2004 yılından bu tarafa mobilya sektöründe hizmet veren EVGÖR, 11 – 14 Ekim tarihleri arasında organize edilen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın katılımcıları arasında yer aldı. Onlarca farklı ülkeden 5 bini aşkın işadamını buluşturan bu önemli organizasyonda stand açan firma, fuar süresince 20'ye yakın ülke yatırımcısını ağırladı. Fuarı ziyaret eden iş adamlarının ürünleriyle yakından ilgilendiğini belirten EVGÖR Mobilya Genel Müdürü Ahmet Ekmen, organizasyonunun kendileri açısından çok verimli geçtiğini söyledi. Bu fuarda yer alarak dünyaya açılma hedefinde önemli bir adım attıklarını vurgulayan Ekmen, Irak, Mısır ve Tunuslu yatırımcılarla mobilya ihracatı ve Evgör Bayiliği konusunda söz kestiklerini belirtti.

İstanbul'da üç mağazası bulunan Evgör Mobilya, internet üzerinden dünyanın her yerine ürün gönderiyor…

"Kaliteli ürün" & "Kaliteli hizmet" prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden ülke geneline ve dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD "Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz" Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya'nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor.

Evgör Mobilya'nın Facebook'ta 175 bin hayranı, Google Earth üzerinde 3 boyutlu sanal mağazaları var!

Modern, Avangart ve Klasik tarza ev mobilyası satan Evgör Mobilya, İstanbul'un her iki yakasında Beyoğlu, Çamlıca ve Üsküdar mağazaları ile hizmet veriyor. Bunun yanı sıra aylık 1.5 milyonunun üzerinde ziyaretçisi olan Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası Evgor.com.tr üzerinden ülke geneline ve yurt dışına da satış gerçekleştiren firma, sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Evgör Mobilya'nın, popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasını yaklaşık 175 bin kişi takip ediyor. Google Earth'ü de bir tanıtım ve pazarlama mecrası olarak kullanan firma, mağazalarını, ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona kadar detaylı 3 boyutlu modelleriyle internetten sergiliyor.

Türkiye'nin her yerine ücretsiz teslimat, Emanet Sistemi, 3 ay sonra ödeme avantajı, 36 ay taksit fırsatı gibi uygulamaları da bulunan Evgör Mobilya hakkında detaylı bilgi için www.evgormobilya.com adresini ziyaret edebilir veya 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evgör, Yatırım İçin Yabancı İşadamlarıyla Söz Kesti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement