Kara yollarında durum - Son Dakika
Güncel

Kara yollarında durum

Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

04.10.2020 08:35  Güncelleme: 12:36

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu'nun Elvankent- Eskişehir Kavşağı 6-8. kilometrelerindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Eskişehir-Elvankent Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun, Turgutlu-Akalın kavşakları İzmir istikameti 3. kilometrede yol bakım-onarım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun Hadımköy- Mahmutbey Batı kavşakları arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikamete yönlendiriliyor.

İzmit- Yalova yolunun 39-40. kilometrelerindeki Sarıdere Köprüsü'nde bağlantı kolları yapım, Kayseri- Malatya yolunun 91-93. kilometrelerinde köprülü kavşak, Isparta- Eğirdir yolunun 14-17. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İzmir-Turgutlu yolunun 13-15. kilometrelerinde alt geçit çalışması yapıldığından ulaşım servis yolundan sürdürülüyor.

Ankara- Kırıkkale yolunun 10-15. kilometrelerine üstyapı çalışmaları nedeniyle Kırıkkale-Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Bozyazı- Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerinde yol yapım, Giresun- Trabzon yolunun 45-48. kilometrelerinde de Akyazı ve Beşirli tünellerinde aydınlatma sistemi montaj çalışmaları dolayısıyla bu kesimlerde ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara yollarında durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement