Kaynak Holding'e 24 İlde 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 110 Şüpheli İçin Yakalama Kararı Var - Son Dakika
Güncel

Kaynak Holding'e 24 İlde 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 110 Şüpheli İçin Yakalama Kararı Var

Kaynak Holding'e bağlı şirketlerin yöneticileri, ortakları ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 24 ilde, 2. dalga FETÖ operasyonu başlatıldı. 110 şüpheli için yakalama kararı çıkarıldı.

20.10.2017 08:00  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silahlı terör örgütü FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen ve KHK ile el konularak geçtiğimiz yıl kayyum atanan Kaynak Holding'e bağlı şirketlerin yöneticileri, ortakları ve çalışanlarına yönelik İstanbul merkezli 24 ilde '2. dalga' operasyonu başlatıldı. ByLock kullandıkları tespit edilen ve hakkında yakalama kararı verilen 110 kişiden 59'unun gözaltına alındığı belirtildi.

24 İLE OPERASYON: 110 YAKALAMA KARARI VAR

Alınan bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Kaynak Holding ve bağlı şirketlerin yönetici, çalışan ve ortakları ile ilgili olarak FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak ve yönetmek, terörizmin finansmanı, nitelikli dolandırıcılık, yardım toplama kanununa muhalefet suçlarına yönelik İstanbul merkezli; Ankara ,İzmir,Bursa ve Eskişehir başta olmak üzere toplam 24 ilde 110 şüpheli hakkında ikinci dalga operasyonu başlatıldı.

59 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kaynak Holding'e bağlı şirketlerde çalışan ve Bylock kullandıkları tespit edilen 110 kişi hakkında yakalama kararının çıkarıldığı belirtilen açıklamada, "Başsavcılığımızca 4'ü başka suçtan tutuklu 110 kişi hakkında verilen gözaltı kararı sonrası, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama ve el koyma kararı doğrultusunda şüphelilerin adreslerinde aramalar yapılmış ve 59 kişi gözaltına alınmıştır. Diğer şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışmalar ve soruşturma titizlikle devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Kaynak Holding\'e 24 İlde 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 110 Şüpheli İçin Yakalama Kararı Var
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaynak Holding'e 24 İlde 2. Dalga FETÖ Operasyonu: 110 Şüpheli İçin Yakalama Kararı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement