Kılıçdaroğlu 65. Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu 65. Yaş Gününü Kutladı

Kılıçdaroğlu 65. Yaş Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da partisinin il gençlik merkezinin açılışını yaparak burada gençlerle birlikte 65.yaş gününü kutladı.Hz.

17.12.2012 20:54

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya'da partisinin il gençlik merkezinin açılışını yaparak burada gençlerle birlikte 65. yaş gününü kutladı.

Hz. Mevlana'nın 739. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'ne katılmak üzere Konya'ya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Konya İl Gençlik Kollarının açılışını yaptı. Burada gençlere hitaben konuşan Kılıçdaroğlu, "Bizim geleceğimiz, bizim umudumuz gençlerde. Eğer ülkemizin geleceği için çalışacaksak, çocuklarımız için çalışacaksak gençlere önem vereceğiz. Konya'yı çok önemsiyoruz. Gençlerden bir şey bekliyorum o da aydınlık Türkiye'yi kurmak üzere çalışacaksınız. Buraya gelirken gördük. Esnaf derdim var diyor. Konya gibi bir yerde. AKP'ye çok yüksek oranda oyun çıktığı bir ilde vatandaş rahatsız ve huzursuz. Bir çıkış arıyor. Çıkışın yolu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geçiyor" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmanın ardından kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını keserek 65. yaş gününü kutladı. Daha sonra partililerle birlikte akşam yemeği yiyen Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile birlikte Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ardından Şeb-i Arus törenlerini izlemek üzere Mevlana Kültür Merkezi'ne geçti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu 65. Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement