Müezzinoğlu: "Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar" - - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: "Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar" -

Müezzinoğlu: "Pensilvanya\'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar" -

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya, yine bu ülkenin geleceğini karartmaya çalışıyorlar" dedi.

15.03.2014 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya, yine bu ülkenin geleceğini karartmaya çalışıyorlar" dedi.

Bakan Müezzinoğlu beraberinde Şırnak Vali Vekili Mustafa Akgül, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar ve Bakanlık Müsteşarı Hakkı Yeşilyurt ile 14 Mart Tıp Bayramı Sağlık-Sen Şırnak Şubesince kentteki bir oteldeki "Sağlıkta Bedel Ödeyenler" adlı filmin gösterimine katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, 11 yılda dünyaya örnek olacak sağlık hizmetlerini taşradaki sağlık çalışanlar ile yaptıklarını ve 2023 yılında Türkiye'yi sağlık alanında farklı bir noktaya taşımak istediklerini belirtti.

Sağlık alanında önemli başarıların kaydedildiğini ve muhalefetin bunu göremediğine değinen Bakan Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Buradan sormak istiyorum hey CHP, hey MHP, SGK Genel Müdürlüğü yaptığı için hey Kılçdaroğlu. 15 yıl önce sen rüyanda ambulans helikopter görebiliyor muydun? Sen rüyanda ambulans uçak görebiliyor muydun? Sizin böyle bir vizyonunuz var mıydı? Şimdi bu ülkenin ekonomik ve milli istikrarını bozmak, ülkeyi yeniden eski günlere döndürmeye çalışıyorlar. Türkiye'de bazı şeylerin eskisi gibi olmasını isteyenler partimizin kurulduğu günden bugüne kadar bizlere çok farklı farklı tuzaklar kurmaya çalıştılar. AK Parti 11 yıldır iktidarda. İktidarda olmasına rağmen her geçen gün güçleniyor. Türkiye her geçen gün büyüdükçe büyüyor ve artık cumhurbaşkanını millet seçecek. Bunun önünü kesmeleri, bunu engellemeleri lazım. Bunun için yeni tuzaklar peşinde koşuyorlar. İftiralar, dedikodular, videolar, kasetler."

Yeniden ülkenin milli iradesini sendelemeye çalıştıklarını vurgulayan Müezzinoğlu, Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bildirdi.

CHP'nin ülkeyi karıştırmaya çalıştığını ifade eden Bakan Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Geçenlerde birileri bize diyor ki, 'Siz hukuk katilisiniz.' Ey Kılıçdaroğlu senin geçmişin milli irade katilliğiyle geçti, bir defaya ait değil. 1960 yılında bu ülkenin milli iradesi katledildi. İdam edilenler masumdu. Onların şahsında milli irade idam edilmişti. CHP de onlara destek vermiş ve alkış tutmuştu. Milli iradeyi halkın yanında olmayan, halkla beraber yürümesini başaramayan hiçbir siyasi anlayış bu günlerde ta Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya, geleceğini karartmaya çalışıyorlar."

Yerel yönetimlerin en az merkezi yönetimler kadar önemli olduğuna değinen Bakan Müezzinoğlu, AK Parti'li adayların çok çalışarak, belediyeleri almaları ve hizmet etmeye başlamaları gerektiğini kaydetti.

Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: 'Pensilvanya'ya kardeş olarak yine bu ülkeyi karıştırmaya çalışıyorlar' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement