Vali Lekesiz, Hatay'da Yaralanan 2 Vatandaşı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Lekesiz, Hatay'da Yaralanan 2 Vatandaşı Ziyaret Etti

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Suriye tarafından gelen top mermisiyle yaralanan 2 vatandaşı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

20.04.2014 18:21  Güncelleme: 19:44

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Suriye tarafından gelen top mermisinin seyir halindeki bir traktöre isabet etmesi sonucu yaralanan 2 vatandaşı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

OLAY HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Antakya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan iki vatandaşın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Vali Lekesiz, yaralı yakınlarına da olay hakkında bilgi verdi.

VALİ'DEN HASTANEYE ÖVGÜ

Top mermisinin traktörün römorkuna isabet ettiğini kaydeden Lekesiz, patlama sonucu bir kişinin ağır şekilde ayağından yaralandığını, diğerinin ise vücudunun çeşitli yerlerine şarapnel parçaları isabet ettiğini kaydetti. Yaralıların her ikisine de gerekli müdahalenin yapıldığının altını çizen Lekesiz, Antakya Devlet Hastanesi'nin Ankara veya İstanbul'daki hastaneler kadar tıbbi donanıma sahip olduğunu ve işinin ehli hekimlerin hastanede mevcut olduğunu kaydetti.

"AYAĞININ KESİLMESİ GEREKİYORSA GEREĞİ YAPILACAK"

Ayağından yaralanan hastanın ameliyata alındığını kaydeden Lekesiz, "Eğer hastanın kurtulabilmesi için ayağının kesilmesine karar verilirse gereği yapılacaktır. Ayağının kesilmesi gerekmiyorsa o müdahaleyi de yapacaklar" diye konuştu.

Suriye'de devam eden iç savaş nedeniyle zaman zaman Türkiye tarafına top mermisi sektiğini belirten Lekesiz, bu tip gelişmelere anında misliyle karşılık verildiğini söyledi. Bugün yaşanan olayın ardından çok fazlasıyla karşılık verildiğini belirten Lekesiz, "Devletimizin tüm kurum ve kuruluşları yapılması gereken ne varsa hepsini yapıyor" dedi.

Vali Lekesiz, Hatay\'da Yaralanan 2 Vatandaşı Ziyaret Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Vali Lekesiz, Hatay'da Yaralanan 2 Vatandaşı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement