CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Manisa'da - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Manisa'da

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "96 yıl sonra Sevr lobisi bir kere daha utanmadan, sıkılmadan Yahudi soykırımını yapan Almanya parlamentosunda hortlamaya kalktı" dedi.

04.06.2016 17:13

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "96 yıl sonra Sevr lobisi bir kere daha utanmadan, sıkılmadan Yahudi soykırımını yapan Almanya parlamentosunda hortlamaya kalktı" dedi.

Tezcan, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile Kültür Merkezi Lale Salonu'nda partisinin Manisa'daki Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısına katıldı.

Ege coğrafyasının, işgali yaşadığını, Manisa, Aydın, İzmir, Afyon ve Ankara'ya kadar olan topraklarda yaşayanların bir dönem bu ülkede Sevr'i planlayanların oyunlarına tanık olduğunu anlatan Tezcan, Kuvayı Milliye'nin mayası ve tohumunun atıldığı bu topraklarda siyaset yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Dünyada "Sevr lobisi'nin" devam ettiğini kaydeden Tezcan, "96 yıl sonra Sevr lobisi bir kere daha utanmadan, sıkılmadan Yahudi soykırımını yapan Almanya parlamentosunda hortlamaya kalktı, canlanmaya kalktı. Bu topraklarda halkı birbirine kırdırıp, emperyalist oyunlarla kan dökenler, kandırdıkları halkın üzerinden yeni bir iktidar devşirme peşindeler. Buna direnmenin tek adresi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisindeki CHP'dir, başka bir parti değildir" diye konuştu.

Tezcan, CHP'nin Türkiye'nin her türlü sorununu çözecek donanıma sahip Türkiye'nin tek partisi olduğunu savundu.

Kendilerinin iç iktidar mücadelesi hedefinde olmadıklarını ifade eden Tezcan, "Partinin altı okuna bakın, altı tane temel ilke yazılı. O ilkelerin hiçbirinde iç iktidar hedefi yok. Hiçbirinde iç iktidar mücadelesi yok. O ilkelerin hiçbirisinde dönüp dolaşıp, birilerinin parti içi iktidar hırsını gidermeye dönük hedef yok. Ankara'daki büyük iktidarı alma hedefi var" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özel ise parti içi tartışmalara değinerek CHP'de özeleştiri kültürünün bulunduğunu ancak bunların basının önünde değil parti içinde yapılması gerektiğini söyledi.

Toplantıda CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer ve CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul da birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement