Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Muhalefetin Görevi Her Zaman Beyaza, Siyah Demektir. - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Muhalefetin Görevi Her Zaman Beyaza, Siyah Demektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Muhalefetin görevi her zaman beyaza, siyah demektir.

12.06.2018 04:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Muhalefetin görevi her zaman beyaza, siyah demektir. Türkiye'nin muhalefetteki talihsizliği böyle bir yapıya sahip olmasıdır. Bunlar tamamen yıkım ekibidir"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siz bu muhalefetin ekonominin iyiye gittiğini söylediğini hiç dudunuz mu? Ekonomik dört dörtlük olduğu gülerde dahi iyiye gittiğini duydunuz mu? Muhalefetin görevi her zaman beyaza siyah demektir. Türkiye'nin muhalefetteki talihsizliği böyle bir yapıya sahip olmasıdır. Onlar hiçbir zaman bu ülkenin kalınmışlığını asla dile getirmez. Bunlar tamamen yıkım ekibidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TGRT Haber televizyonunda İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularına cevap verdi. Muhalefetin ekonomik eleştirileri hakkındaki soruyu cevaplayan Erdoğan, "Siz bu muhalefetin ekonominin iyiye gittiğini söylediğini hiç dudunuz mu? Ekonomik dört dörtlük olduğu gülerde dahi iyiye gittiğini duydunuz mu? Muhalefetin görevi her zaman beyaza siyah demektir. Türkiye'nin muhalefetteki talihsizliği böyle bir yapıya sahip olmasıdır. Onlar hiçbir zaman bu ülkenin kalınmışlığını asla dile getirmez. Bunlar tamamen yıkım ekibidir. Köprülerden tut da Kanal İstanbul'a kadar hepsi istemezük diyor. Eski komünistlerin taktiğini uyguluyor. Rahmetli Özal da öyle diyordu. Satalım diye, şimdi biz özelleştirmede başarıyı nasıl elde ettik. Böyle elde ettik. Bu CHP SEKA'yı özelleştirmeye dahil etmeyeceğiz diyordu. Ne oldu yaptık zaten zarar ediyor. Zarar eden bir yeri biz niye tutalım. Tuttuk Kocaeli Belediyesi bir bölüm işçiyi istihdam etti. Ondan sonra tamamen o SEKA'nın yerini halka açtık. Oraya muhteşem bir fuar gezi alanı oluşturduk. Battık mı tam aksine zenginleştik. İşçiler memnum ve Kocaeli halkı memnun ama bunlara bunu anlatmak mümkün değil. Biz zarar eden kamu kurumlarını tutamayız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Muhalefetin Görevi Her Zaman Beyaza, Siyah Demektir.
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Muhalefetin Görevi Her Zaman Beyaza, Siyah Demektir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement