Uygulamalı Ozon Terapi Eğitimi - Son Dakika
Sağlık

Uygulamalı Ozon Terapi Eğitimi

Uygulamalı Ozon Terapi Eğitimi

MOTDER ve Emsey Hospital iş birliğiyle, 22 - 24 Mart tarihleri arasında "Uygulamalı Ozon Terapi Sertifika Programı" düzenlenecek.

22.03.2013 11:42

MOTDER (Medikal Ozon Terapi Derneği) ve Emsey Hospital iş birliğiyle, 22 - 24 Mart tarihleri arasında "Uygulamalı Ozon Terapi Sertifika Programı" düzenlenecek.

Emsey Hospital'dan Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Lüleci'nin de yer alacağı "Uygulamalı Ozon Terapi Sertifika Programı", üç gün boyunca 60 doktorun katılımıyla Emsey Hospital Ozon Terapi Kliniği'nde gerçekleştirilecek.

Sertifika programı boyunca; Asya ve Avrupa Ozonterapistler Birliği Başkanı Prof. Dr. Eugeni I. Nazarov, MOTDER Başkanı ve Anestezi – Algoloji Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Lüleci, MOTDER'de Yönetici Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Toman, Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Emel Lüleci, Anestezi Uzmanı, MOTDER Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Uğur Özdemir, Genetik Uzmanı, MOTDER Yöneticisi Dr. Atilla Kurtuluş, MOTDER yöneticisi Dr. Tansel Turan, Akupunktur Uzmanı Dr. Şelale Keskinci, Podiatri Uzmanı Dr. Fatma Herron Ghani gibi alanında uzman olan akademisyen ve doktorların eğitim programları yer alacak.

Sertifika Programının "bilimsel eğitim programı" kapsamında; Diyabetik ayak bakımı ve Ozonterapi, Oksidatif Stres ve Ozonterapi, PRP + Ozon Uygulamaları + Akupunktur Noktalarına Ozon Enj, Ozon Terapi'de Yeni Metodlar ve Etkinlik Kontrolü, Ozon Terapi Uygulama yöntemleri, Ozonun Etki Mekanizmaları. Ağrı Tedavisinde Ozon Kullanımı, Ozon Sauna ve Ozonlu Yağ, Ozon Terapi Hakkında, Diz Osteoartritinde PRP + Ozon, Diskoliz

( İntradiskal Ozon), Ozon Terapi Hasta Onamı, Madrid Deklerasyonu, Ozonterapi Protokolleri ile HBO – Ozon Karşılaştırılması konularında eğitimler verilecek.

"Pratik uygulamalar programı" kapsamında ise; Yüz ve Saç PRP + Ozon Uygulamaları, Ağrı Tedavisinde Paraservikal, Paravertebral, İnramuskuler Uygulamalar, Dizlere PRP + Ozon Uygulaması, Major Otohemoterapi, Minör Otohemoterapi- Aşı, Torbolama Sistemi ile Su Ozonlama Uygulamaları sunulacaktır.

Kronikleşerek, hastalığın kendisinden daha fazla zarar vermeye başlayan ağrılara karşı, kesin çözümler sunan ozon terapi tedavisi, Emsey Hospital'da başarılı bir şekilde hastalara uygulanmaya devam ediyor. "Uygulamalı Ozon Terapi Sertifika Programı" sayesinde, sağlık sektöründe kariyerlerine devam eden çok sayıda doktor, ozon terapide kullanılan yeni yöntemler konusunda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Editöre Not: Kurs Gün ve Saatleri:

22 Mart Cuma saat 19.00 – 22.00

23 Mart Cumartesi saat 10.00 – 18.00

24 Mart Pazar saat 10.00 - 14.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Uygulamalı Ozon Terapi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement