G.Saray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş - Son Dakika
Spor

G.Saray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş

Fenerbahçe scoutları, "Kesinlikle alınmalı" raporu verdi. Sportif Direktör Emre Belözoğlu hemen temasa geçti ancak menajerinin talebi karşısında, "3. Lig oyuncusuna imza parası vermem" deyip telefonu kapattı. Bu gelişmeler sonrası Kerem Aktürkoğlu'nu Galatasaray kaptı.

07.12.2020 13:29  Güncelleme: 13:35

Atakaş Hatayspor maçının 88. dakikasında Emre Akbaba'nın yerine oyuna giren ve 90+3'te fileleri havalandıran Kerem Aktürkoğlu, sahada kaldığı 6 dakikada yeteneklerini gösterdi.

Geleceğin yıldızı olarak görülen 22 yaşındaki Kerem'i Galatasaray transfer döneminde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden kaptı.

İşte detaylar: Sarı-lacivertli kulüp adına çalışan scoutlar, Erzincanspor'u 3. Lig'de şampiyonluğa taşıyan Kerem Aktürkoğlu için ''Kesinlikle transfer edilmeli. İleride Avrupa'ya satıp para kazanabiliriz'' raporunu verdi.

TERİM DE ALINMASINI ÇOK İSTEDİ

Sportif direktörlüğe getirilen Emre Belözoğlu bizzat devreye girdi ve oyuncunun menajeri ile iletişime geçti. Ancak talepleri duyan Belözoğlu, ''Ben 3. Lig oyuncusuna imza parası vermem'' diyerek telefonu kapattı. Bu dönem ise G. Saray işi bitirdi.

Fatih Terim'in de alınmasını çok istediği Kerem'de ısrarcı olan sarı-kırmızılılar, genç oyuncuyu 850 bin TL maaşa ikna etti. Kerem'den çok umutlu olan Terim, 1998'li sol kanadı yavaş yavaş A Takım'a ısındırıyor ve Türk futboluna bir yıldız kazandırmaya hazırlanıyor.

BELÖZOĞLU İLE İDMANA ÇIKMIŞTI

Futbola 2013-14'te Gölcük altyapısında başlayan Kerem, 2015- 16'da Başakşehir'e geldi. U21 takımında oynayan genç yıldız, o dönem Emre Belözoğlu'nun da yer aldığı A Takım'la da idmanlara çıkmıştı.

(Sabah)

G.Saray\'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe\'nin kapısından dönmüş

Son Dakika Spor G.Saray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • bekir: artık başlarlar o bunun kapısından döndü yo bu şunun kapısından döndü. bir gol attıya tamam artık 26 1 Yanıtla
  • 1907: 22 YAŞINDAKİ ADAMA GELECEĞİN YILDIZI DEMEK TÜRKİYE YE MAHSUS 13 4 Yanıtla
    Hakan: Yav he he 2 0
  • Hemşinli: Gaasray güzellemeleri. 14 1 Yanıtla
  • dönek emre: ne anlar futboldan, anlasaydı GS de kalırdı 7 3 Yanıtla
  • Niang: 22 yaşındaki adama geleceğin genç yıldızı diyoruz ? 8 2 Yanıtla
    taraftar54: ulan 35 yasindaki gökhan gonulu 33 yasındaki caneri kurtarıcı diye aldıniz. 35 yaşindaki cisseyi aldıniz onlardan 13 yaş kücük oyuncuya yaşlımi diyorsunuz? sıfatınıza tükureyim kıskanç herifler 4 1
  • Bşr: Yav he he 4 2 Yanıtla
  • MLH: Kaleciyle karşı karşıya gol attı diye parlayan yıldız oldu hemen.. Medyanın şişirdiği yüzlerce topçu gibi buda kariyerini buralarda bitirir anca 1 2 Yanıtla
  • Komedi Dükkanı: Eğer bunu gerçekten dediyse komedi. 36 yaşındaki Sosa'ya, Novak'a ne diye bu kadar çok para verdin diye sorarlar adama... 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement