İşitme Engelli Futsal Milli Takımlarının Avrupa Heyecanı - Son Dakika
Spor

İşitme Engelli Futsal Milli Takımlarının Avrupa Heyecanı

4. Avrupa İşitme Engelliler Futsal Şampiyonasında mücadele edecek Türkiye Kadın ve Erkek Milli Takımları Bulgaristan'a gitti.

17.11.2014 17:57  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4. Avrupa İşitme Engelliler Futsal Şampiyonası'nda mücadele edecek Türkiye Kadın ve Erkek Milli Takımları Bulgaristan'a gitti.

Başkent Sofya'da 19-29 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonada mücadele edecek milli takımlar, Burhan Felek Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nden otobüsle yola çıktı.

İşitme Engelliler Futbol Milli Takımları Teknik Direktörü Ali Metin yönetimindeki 45 kişilik kafilede kadın milli takımında 12, erkek milli takımında ise 13 sporcu bulunuyor.

Şampiyonaya kadınlarda ilk kez katılan Türkiye; Danimarka, İngiltere ve Macaristan'ın da yer aldığı A Grubu'nda bulunuyor. Türkiye Erkek Milli Takımı ise ilk turda D Grubu'nda İsviçre, İsrail ve Moldova ile karşılaşacak.

Kafileyi Bulgaristan'a uğurlayan İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Kerim Vural, Türkiye'nin ilk kadın futsal milli takımının da yer aldığı kafilenin başarılı sonuçlar alacağına inandıklarını söyledi.

Olimpiyatlarda bireysel branşlarda elde ettikleri 32 madalya ile kırdıkları rekora, atletizmde gençler kategorisinde, hentbolda, basketbol kadın ve erkek gençler kategorisinde dünya ikincilikleri eklediklerini ifade eden Vural, "İnanıyoruz ki bugün Bulgaristan'a gönderdiğimiz Futsal Milli Takımlarımız da göğsündeki ay-yıldızın hakkını veren bir netice ile dönecektir" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Metin ise erkeklerde ilk 3'ü, kadınlarda ise ilk 8 takım arasında iyi noktada yer almayı hedeflediklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İşitme Engelli Futsal Milli Takımlarının Avrupa Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement