İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika
Spor

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi

İşitme Engelliler Süper Ligi’nin lideri Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, İzmir Bornova İşitme Engelliler takımını Mehmet Sert’in tek golüyle 1-0 mağlup etti.

05.04.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşitme Engelliler Süper Ligi'nin lideri Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, İzmir Bornova İşitme Engelliler takımını Mehmet Sert'in tek golüyle 1-0 mağlup etti.

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı, İzmir Bornova İşitme Engelliler takımına konuk oldu. İzmir'de bugün oynanan karşılaşmada lider Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler takımı, İzmir Bornova'yı 77. dakikada Mehmet Sert'in attığı golle 1-0 yendi. Lider Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler takımı tek golle aldığı karşılaşma sonrası puanını 32'ye yükseltti.

Değerlendirmede bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Takımı'nın Teknik Direktörü Ferit Yiğit, "Zor bir karşılaşma oynadık. Çok zor bir deplasman oldu ancak 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Bu karşılaşma sonrası rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumuş olurken, hedefimize bir adım daha yaklaştık" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İşitme Engelliler Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement