Şenol Güneş, Galatasaray Derbisi Öncesi Futbolcuları Uyardı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, Galatasaray Derbisi Öncesi Futbolcuları Uyardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesinde futbolcuları uyardı: Maçın bilincinde olmanızı ve sahadan güzel sonuçla ayrılmanızı istiyorum.

24.04.2018 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u sırasıyla yenerek hanesine 12 puan yazdırdı ve bu sezon üst üste 4 maç kazanarak bir ilki gerçekleştirdi.

Gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda zirvenin yeni sahibi olmak isteyen siyah-beyazlılar şimdi derbiye odaklanmış durumda. Ligde 4'te 4 yaparak derbi öncesi 12 puan hedefini gerçekleştiren Beşiktaş'ın yeni hedefi; Galatasaray derbisinden mutlak galibiyetle ayrılmak. Ligde şampiyonun hemen hemen belli olabileceği bu kritik derbi öncesinde Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve Şenol Güneş, Galatasaray galibiyeti için adeta kenetlendiler.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ UYARISI: MAÇIN BİLİNCİNDE OLUN

Vodafone Park'ta Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından futbolcularını derbiye hazırlayan Şenol Güneş, galibiyet planlarını şimdiden yapmaya başladı. Türk Telekom'da oynanacak kritik derbi öncesi tecrübeli hoca siyah-beyazlı yıldızlardan, Galatasaray'ın ileri hucüm hattına dikkat çekerek basit hatalar yapmamalarını istedi.

Şenol Güneş'in futbolculara, "Ligde üst üste 4 maç galibiyet alarak bir seri yakaladık. Önümüzde çok kritik bir derbi var. Yenersek şampiyonluk için çok büyük bir avantaj yakalayacağız. Hepinizden bunun bilincinde olmasını ve elinizden geleni yaparak sahadan güzel sonuçla ayrılmanızı istiyorum." dediği belirtildi.

Şenol Güneş, Galatasaray Derbisi Öncesi Futbolcuları Uyardı

Son Dakika Spor Şenol Güneş, Galatasaray Derbisi Öncesi Futbolcuları Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • BASKAN: BİR FENERLİ OLARAK SENOL HOCA HAKLI.BU KARAKTERİ BOZUK FENERDEN Bİ CACIK OLMAZ KAPISINA KİLİT VURULMALI BU TAKIMIN 10 10 Yanıtla
  • HALIL: Senol hoca film yildizi gibi bu sefer baska bir futbolcuyu taraftara kufretirerek taraftari etsletiri tolga gibi kafasina gelmeyen madede kendini yere atar vaska seylerde yazmak isterdim.ama neyyseee 6 8 Yanıtla
    kobra pato: YİYESİN LAHANA KAVURMASI 1 0 sana bi sır vercem: malsın sen xD 0 1
  • baba: beşiktaş beşiktaş gibi oynasın yeter önünde kimse duramaz ,yenemeyeceği takım yok, 7 6 Yanıtla
  • smorgon: dikkat edin de yine yerlere atmasın kendini laz uşağı 7 6 Yanıtla
  • KoLpAçİnO : ÖZ BABAMDAN DAHA COK SEVİYORUM SENİ ŞENOL BABAMMM BENİMMM. 4 5 Yanıtla
  • Kamo: Adamsin sen yaa. Diğerleri senden adamlık dersi alması lazım 2 6 Yanıtla
  • ....: adamları uyarmıstır kaçalım dıye nede olsa alısmıs kudurmustan beterdir :)) 2 5 Yanıtla
  • Erdem: Fenerlilere bakiyorum hep besiktas sayfaksrinda geziyor. BABAYA SAYGI ONEMLİ TABI. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement