AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika
Yerel

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru

AK Parti Niğde İl Başkanı Özdemir: "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir.

23.08.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, "Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında, emanet yeni ellere teslim edilecektir" dedi.

Özdemir, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 27 Ağustos'ta Ankara'da 1. olağanüstü kongresini yapacağını, kongreyle yeni genel başkanını seçeceğini kaydetti.

Partinin, yeni genel başkanını seçeceğini ve genel başkan adayının Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olacağını hatırlatan, Özdemir, şunları ifade etti:

"27 Ağustos'ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itbar kazandırdık. Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık. İnsan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Dünyada ülkemizi saygın, etkili ve güçlü bir konuma getirdik. Artık Türkiye yardım alan değil yardım eden bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Demokrasi, refah ve açıklıkla, ilkelerimizle model olduk. Olağanüstü kongremizde, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir."

Basın toplantısına, Niğde Bellediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, ilçe ve belde belediye başkanları ile ilçe başkanları katıldı. - Niğde

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement