AK Parti Aday Adaylarından Aydın ve Mekteplioğlu'na Tam Destek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Aday Adaylarından Aydın ve Mekteplioğlu'na Tam Destek

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanlığı’nda 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için Antalya listesinde 6’ncı sırada yer alan İbrahim Aydın ve 11’nci sırada yer alan Ercan Mekteplioğlu için tanıtım toplantısı düzenlendi.

10.04.2015 12:38

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'nda 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için Antalya listesinde 6'ncı sırada yer alan İbrahim Aydın ve 11'nci sırada yer alan Ercan Mekteplioğlu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, İlçe yöneticileri, Milletvekili adayları İbrahim Aydın ve Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Ak Parti'nin aday adayları da katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, partilerinde aday belirleme sürecinin 1.5 ay devam ettiğini ifade ederek; Manavgat'tan çok değerli insanların aday olduklarını dile getirdi. AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı için gurur verici bir gün olduğunu dile getiren Öz, "Büyüklerimizle yaptığımız görüşmelerde Manavgat'ın milletvekiline ihtiyacı olduğunu hep söyledi. Allah'a şükürler olsun ki, Ak Parti'de Manavgat'tan listeye 2 aday girdi. Biri 6'ncı sıradan İbrahim Aydın, diğeri 11'nci sırada Ercan Mekteplioğlu. Bu noktada çok mutluyuz. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Yıllardır Manavgat'ın hem yerelde hem de genelde iktidara olan özlemini bildiğini vurgulayan Başkan Öz, "Bizde bunu gittiğimiz her yerde dile getirdik. Şimdi 2 tane adayımız listede. Artık sıra bizde. Burada bir aileyiz. Bu aileyi genişletmek, iktidar partisinden bir milletvekili TBMM'ye göndermenin zamanı geldi. Bunun sadece adayların, ilçe başkanının yada yöneticilerin çalışması yetmez. Hep birlikte çalışacağız. Biz Antalya'da 7'ye hatta 8'e ulaşmalıyız" diye konuştu.

Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu'da, Ak Parti'nin iktidarda olduğu 12 yıl boyunca Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğunu zincirleri kırdığını ve vesayeti ortadan kaldırdığını belirterek; "Bütün bunlar adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında başlamış ve bilge adam Ahmet Davutoğlu'yla devam ediyor" dedi. Ak Parti'nin başarısının sadece Manavgat, Antalya hatta Türkiye'nin başarısı olmadığını vurgulayan Mekteplioğlu, "Bu başarı, Bu mesel Siyonist bombaları altında ezilen Gazzelilerin, Çin zulmü altında ezilen Doğu Türkistanlıların meselesidir. Biz bu davaya bu şekilde inanarak bu şekilde mücadele ederek çalışmalıyız. Ak Parti bir hizmet partisidir. Muhalefet partileri, bizim 12 yaptıklarımızın hayalini bile kuramıyorlar" şeklinde konuştu.

Ak Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın'da yaptığı konuşmada, bugünün Manavgat'ta tarihi bir gün yaşadığını belirterek, "Biz 12 yıldan beri Manavgat'ı iktidarla buluşturalım diyoruz. İktidarla buluşmayı da bir belediye başkanıyla, bir milletvekiliyle taçlandırmak istiyorduk. Bunun için çok çalıştık, bir çok arkadaşımızın emeği geçti. Ama ne mutlu ki bu, şu anki yönetime ve bizlere nasip oldu" dedi.

Kendisinin şu ana kadar Manavgat halkını hiç mahçup etmeden çalıştığını ve bundan sonrada mahçup etmeyeceğini belirten Aydın, "Bu süreçte teşkilatımıza, ondan sonrada aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok iyi bir şekilde ekip olarak çalıştık. Herkes çok istedi ve bunları parti büyüklerimiz gördü. Bu ana kadar herkes görevini yaptı ve beni 6'ncı sıraya, Ercan Mekteplioğlu'nu 11'nci sıraya koydu" diye konuştu.

Başbakan'ın Taşkentli, Ulaştırma eski Bakanı Lütfi Elvan'ın Karaman Ermenekli olmasının hem Manavgat hem de Antalya için büyük bir şans olduğunu kaydeden Aydın, "Ulaştırma Bakanlığı ki, yatırımcı bir bakanlıktır. Havayolundan tutun denizyolu demiryoluna kadar bütün ulaştırma. Bizim bölgemizde de 4 tane büyük yol projesi vardır. Bütün bunlar hızla tamamlanacaktır. Bu bizim için bir şanstır" dedi.

Listelerin açıklanmasıyla birlikte herkesin görevini yaptığını kaydeden İbrahim Aydın, "Şimdi görev tekrar bize düştü. Aday adayı olan arkadaşlarımızla birlikte çalışmamıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çok iyi çalışacağız. Biz burada iyi çalışıp 7'nci ve 8'nci sıradaki adayları da kazanırsak daha iyi olacak. O zaman elimiz çok güçlü olacak. İnşallah 2019'da belediyeyi de kazanacağız" diye konuştu.

Toplantıya katılan aday adayları da, kendilerinin aday olup olmamalarının çok önemli olmadığını, sanki aday olmuş gibi sahada çalışacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Aday Adaylarından Aydın ve Mekteplioğlu'na Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement