AK Parti'li Öyüş'ten Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Öyüş'ten Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret

AK Parti\'li Öyüş\'ten Kuşadası Ticaret Odası\'na Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Öyüş, beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

09.09.2013 08:20  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş beraberindeki heyetle birlikte Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan'ı makamında ziyaret etti. Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit ve Vedat Ali Talmaç'ın da hazır bulunduğu ziyarette Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş'e, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kara, İl Genel Meclis Üyesi Metin Akar, Ak Parti İlçe Yönetimi ve Kadın Kolları üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette Ak Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş, ülkemizde turizmin başlangıç noktasının Kuşadası olduğunu belirtti ve herkesin Kuşadası'nın menfaatleri için çalışması gerektiğini dile getirdi. Kuşadası'nın yerinde saymaması için bunun şart olduğunu sözlerine ekleyen Öyüş, Kuşadası Ticaret Odası'nın büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve ilçeye katma değer kattığını belirterek, Kuşadası Ticaret Odası ile uyum içinde çalışmak istediklerini söyledi.

Ziyarette Milletvekili Öyüş ve partililerle görüş alışverişinde bulunan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Milletvekili Öyüş'e Kuşadası Ticaret Odası'nın işleyişi ile ilgili bilgi verdi ve Odanın Ar-Ge birimi tarafından hazırlanan raporlar cd'si hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Öyüş'ten Kuşadası Ticaret Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement