AK Parti Kars Milletvekillerinden Vali Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekillerinden Vali Özdemir'e Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekillerinden Vali Özdemir\'e Ziyaret

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, son Valiler Karanamesi ile Kars'a atanan Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

17.06.2014 11:23  Güncelleme: 11:27

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, son Valiler Karanamesi ile Kars'a atanan Vali Günay Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Vali Günay Özdemir'e görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha önce olduğu gibi bundan böylede uyumlu ve koordineli bir şekilde Kars'ın tüm sorunlarını Ankara'da da takip etmeğe devam edeceklerini belirttiler.

Son kararname ile merkeze alınan Vali Eyüp Tepe ile iki yıla yakın bir süre zarfında güzel ve ahenkli bir şekilde çalışarak Kars'a hizmet ettikleri ifade eden milletvekili Ahmet Arslan, "Kars'ımıza hoş geldiniz. Bugün resmi anlamda size hayır olsun demeye geldik. İnşallah Kars ve memleket için hayırlısı olur. Bizler aldığımız sorumluluk içerisinde valilik makamı çerçevesinde, inşallah Kars'a hayırlı hizmetler ederiz ve birbirimizi destekleriz. İnşallah Kars için memleket için hayırlısı olur. Biz aldığımız sorumluluk çerçevesinde, valilik vakamı ve onun gereği çerçevesinde inşallah Kars'a hayırlı hizmetler ederiz ve birbirimizi destekleriz. Biz şunu iyi biliyoruz ki eğer Ankara da güç birliği yaparsanız kapılar daha hızlı ve daha verimli açılıyor. İnşallah biz o kapıları daha hızlı ve daha verimli açmak adına bütün gayretimizi ortaya koyacağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, önceki Vali Eyüp Tepe ile kedilerinin çok uyumlu bir çalışma sağladıklarını ve bu durumdan da Kars'ın faydalandığını söyledi.

Prof. Dr. Kılıç, "Sayın Eyüp Valimiz, güler yüzlü ve neşeli bir insandı. Allah, bundan sonra ki hayatında kendisine huzur ve mutluluk versin. Siz de Kars için ve bizim için belki bir şanssınız. İstanbul gibi bir tecrübeniz var. Bu büyük ölçeği, Kars'ta daha verimli bir şekilde hizmete dönüştüreceğine inanıyoruz. Bizler, şehrimizin sorumluluğunu üstlenmiş sorumlu insanlar olarak bu uyumun çok önemli olduğunu daha önceki çalışma ortamlarında gördük. Uyumdan huzur, huzurdan da hizmet doğar. Sayın Valim de kısa zamanda görmüştür ki, Kars'ın huzura ve hizmete son derece ihtiyacı vardır. Bunu da insanımızın yaşam kalitesini sürdürülebilir ve şehre dönüştüreceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günay Özdemir, Kars'ta görev yapan bütün valilerin Kars'a bir şeyler yapmaya çalıştıklarını, Vali Eyüp Tepe'nin yapmaya çalıştığı işleri ve projeleri devam ettireceğini belirtti.

Vali Özdemir, "Ben önceki valilerimize de Eyüp Bey'de teşekkür ediyorum. Eyüp Bey, görev yaptığı süre içerisinde iyi bir çalışma ortamı yakalamış ve belirli projeleri devam ediyor. Biz o yapılan işleri ve projeleri sonuçlandıracağız. Bu projeleri, uygun bir şekilde halkımızla ve siyasilerimizle beraber ve Ankara ile de işbirliği içerisinde, Kars ile işbirliği içerisinde, öncelikle bir yönetişim anlayışıyla, karşılıklı bilgi alış verişi içerisinde hep beraber yapacağız. Bütün paydaşlar uyumlu bir şekilde çalışmazsa, hiçbir zaman gelişme ve hiçbir zaman ilerleme olmayacaktır. Biz bunun bilincindeyiz ve Karsımız aslında huzurlu bir kenttir. Kars, şu anda bölgenin en huzurlu, en iyi, belki de en güzel kentidir. Tahmin ettiğimden de daha iyi Kars buldum. Serhat Kent Kars diyince, gözden ırakta, sınırda bir yer gibi algılanıyordu. Ama Kars'a geldiğimde Anadolu'nun bütün özelliklerini yansıtan ve bütün farklı düşünceleriyle, farklı yapılarıyla huzur içerisinde yaşayan ve bu huzurunda Türkiye'ye örnek olabilecek bir kent olduğunu gördüm. Ben bu yüzden bütün Kars halkımızı kutluyorum ve bu huzurun inşallah devamını sağlayacağız. Ama ekonomik anlamda da ve belki yapılacak işler ilgili günün şartlarına uygun bir şekilde gelecekteki ihtiyaçlar neyse ona uygun bir şekilde yeni projeler ve yeni ilave işler yapılması gerekiyor. Onları da yine biraz önce belirttiğim gibi halkımızla beraber yerel siyasetçilerimiz işte milletvekillerimizle beraber onların desteği ile buradaki problemleri çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti. Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha sonra valilikten ayrılarak havalanına hareket etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekillerinden Vali Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement