Ak Partili Sarı: "Bayraklı Projelerimizle Uçacak" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Sarı: "Bayraklı Projelerimizle Uçacak"

Ak Partili Sarı: "Bayraklı Projelerimizle Uçacak"

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde partililer tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı.

07.02.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde partililer tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı. Bayraklı yerel siyasetinin etkili ve sevilen siyasetçilerinden İsmail Sarı, "Öyle projeler var ki bu projeler Bayraklı'yı uçuracak" dedi.

Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde her Çarşamba düzenlenen dayanışma kahvaltısına İsmail Sarı'nın yanı sıra Bayraklı eski İlçe Başkanı Ali Aslan, Bayraklı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Çağlar Hatipoğlu, mahalle sakinleri ve partililer katıldı. Kahvaltının ardından partililerden Mansuroğlu Mahallesi'nin sorun ve talepleri hakkında bilgi alan AK Partili Sarı, "İzmir ve Bayraklı'yı uçuracak projeler çok yakında bir bir açıklanacak. İzmir'de beklenen, özlenen değişim nihayet AK Parti ile kente geliyor" dedi.

YILDIRIM İZMİR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Sarı konuşmasında şunları aktardı; "Burada sizlerle olmaktan, desteğinizi hissetmekten büyük onur duydum. Artık Bayraklı'da gelecek aydınlık günlere umutla bakma vakti geldi. Bakan Binali Yıldırım'ın Büyükşehir'e aday olmasını iyi değerlendirmek gerek. Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesini kazanmamız halinde el ele vererek ilçemize büyük hizmetler kazandıracağız. Ben, bu fırsatı İzmirlilerin ve Bayraklı halkının iyi değerlendirmelerini istiyorum. İzmir'in makus talihi, yerel yönetimlerin değişmesiyle hizmet anlayışı ile kaderini de etkileyecek. Geçmişi arkamıza alarak, hep birlikte el ele vererek Bayraklı için İzmir için başaracağız ve değişimi başlatacağız."

Sarı'nın konuşmasından ardından programa soru-cevap şeklinde devam edildi. Sarı, partili ve mahalle sakinleriyle tek tek fotoğraf çektirdi, sorunları dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Sarı: 'Bayraklı Projelerimizle Uçacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement