Amerikalı Öğrenci Grubu, Kayseri'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Amerikalı Öğrenci Grubu, Kayseri'yi Gezdi

Kültür Değişim Programı çerçevesinde Kayseri'ye gelen 30 kişilik Amerikalı öğrenci grubu, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

24.07.2015 12:38

Kültür Değişim Programı çerçevesinde Kayseri'ye gelen 30 kişilik Amerikalı öğrenci grubu, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amerika'nın New York, Chicago, Philadelphia, Boston ve Alsaka kentlerinden Kültür Değişim Programı ile Kayseri'ye gelen Amerikalı öğrenciler, Erciyes Kış Turizm Merkezi, Selçuklu Uygarlığı Müzesi, Kültür Yolu ve Kayseri Mahallesi gibi Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye kazandırdığı yatırımları gezdi.

Amerikalı öğrencilere Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler tarafından bilgiler verildi.

Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni de gezen öğrenciler, dünyadaki ender müzelerde yer alan holografik üç boyutlu görüntüler ve arttırılmış gerçeklik için yapılan bilgisayar donanımlarına hayran kaldı. Öğrenciler, ayrıca Kültür Yolu'nu takip ederek Kayseri Mahallesi'ni gezdi.

Bir aylık program kapsamında kente gelen Amerikalı öğrenciler Kayseri'yi çok beğendiklerini, daha geniş bir grupla Erciyes'e gelmek istediklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amerikalı Öğrenci Grubu, Kayseri'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement