Başkan Tok: "Kan ile Huzur Bozanlar, Kendi Kanlarında Boğulacak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Tok: "Kan ile Huzur Bozanlar, Kendi Kanlarında Boğulacak"

Başkan Tok: "Kan ile Huzur Bozanlar, Kendi Kanlarında Boğulacak"

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır" dedi.

07.09.2015 20:25

Samsun'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Dağlıca bölgesinde düzenlenen terör saldırısı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan bu hainler kendi kanlarında boğulacaktır" dedi.

Ülkedeki barış ve huzur ortamından rahatsız olan güçlerin yine haince planlar kurarak birçok Mehmetçiğin ve polisin hayatını kaybetmesine sebep olduğunu belirten Başkan Tok, "Dağlıca- Yüksekova yolunda yola döşenen el yapımı patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüştür. Patlama neticesinde araçlarda bulunan askerlerimizden bazıları şehitlik mertebesine ulaşmış ve çok sayıda askerimiz yaralanmıştır. Bu lanet saldırıyı düzenleyen örgüt mensupları unutmamalıdır ki Türk bayrağı rengini şehitlerimizin kanından almıştır. Böylesi haince planlar kurarak ülkemizi yasa boğan hainler kendi kanlarında boğulacaktır. ve unutulmamalıdır ki, bu yapılan hain saldırıların hesabı ağır bir şekilde ödetilecektir. Vatandaşlarımız yaşanan bu olaylar karşısında metanetini korumalı ve sağduyulu olmalıdır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde Hakkari Dağlıca'da güvenlik güçlerimize yönelik yapılan, vatandaşlarımızın güvenliğini ve ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hain saldırıları kınıyor kahraman şehitlerimize rahmet, yaralanan askerlerimize ve polislerimize acil şifalar, yakınlarına ise sabır diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tok: 'Kan ile Huzur Bozanlar, Kendi Kanlarında Boğulacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement