Başkan Tollu'dan 19 Mayıs Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu'dan 19 Mayıs Mesajı

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18.05.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Tollu, 19 Mayıs'ın iyi idrak edilmesi gerektiğini belirterek, "19 Mayıs'ın ruhunda özgürlük vardır, gelecek vardır. 19 Mayıs Atamızın doğum günüdür ve genç Türkiye Cumhuriyetinin geleceğine attığı ilk büyük adımdır. Bu cumhuriyet gençlere emanet edilmiştir. Gençlerimizin yüreğinde özgürlük sevdası, vatan sevdası ve gelecek sevdası her zaman olmalıdır. Bunun için de 19 Mayıs'ı hem iyi öğrenmeliler hem de iyi ve doğru idrak etmeliler. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten devralınan bayrak ilelebet Türk sancaklarında dalgalanmalıdır. Bunun için bizim gençlerimize sahip çıkmamız gerekir" dedi.

Bu ülkenin tarihini ve kurtuluş mücadelesini gençlere iyi aktarmanın çok önemli bir mesele olduğunu kaydeden Tollu, "Kendi tarihinden, atalarından bihaber olan gençlikten kimseye fayda gelmeyeceği gibi, bu ülkeye de fayda gelmez. Vatan bizim her şeyimizdir. Bu minvalde gençlerimizi doğru tarih bilinci ile yetiştirmeliyiz. Ayrıca birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Ülkemizin refahı ve geleceği için sıkı sıkıya kenetlenmeliyiz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu'dan 19 Mayıs Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement