Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası

Tunuva kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bir müsabakada kalecilik yaptı.

20.12.2014 12:34

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, "Mahalleler Arası Futbol Turnuvası" grup maçları devam ediyor.

Bodrum Şehir Stadında devam eden müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne olurken, takımlarını desteklemeye gelen mahalleliler de tribünlerde yoğunluk oluşturuyor.

Turnuvanın ilk maçına çıkan Mumcular Spor takımının kaptanı Doğukan Keklik organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çarşı Belediye takımı ile Çarşı Prestij takımı arasında oynanan karşılaşmada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da kalecilik yaptı. Maçın devre arasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kocadon, amaçlarının vatandaşları spora teşvik etmek olduğunu vurguladı.

Turnuvada 600'e yakın sporcunun mücadele ettiğini ifade eden Kocadon, "Ben de ilk yarıda teşvik için oynuyorum. Amaç sporcu sevdirmek. Geçen sene biraz zorlanmıştım ama bu sene çok zorlanmadım. Takımda defans iyi. İçimizdeki bu spor sevgisi bitmiyor" dedi.

Kocadon, gazetecilerin "sahaya 35 numaralı formayla neden çıktınız" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Biliyorsunuz bizim çocukluğumuzda İzmir'e gitmek bir ayrıcalıktı. Ailemiz İzmir'de yaşadı okul yıllarımın bir bölümü de orada geçti. Ben özellikle İzmir'in de Bodrum gibi dünya turizm liginde oynamasını istiyorum. Ben bugün bu maçta galip gelirsek İzmir'in turizm ve spor camiasına bu galibiyeti hediye etmek istiyorum. Çünkü İzmir'in Bodrum'da yeri her zaman ayrıdır."

Başkan Kocadon'un kalesini koruduğu Çarşı Belediyespor, Çarşı Prestij karşısında 4-0'lık galibiyet aldı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement