Diyarbekirspor, Denizli Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor, Denizli Yolcusu

Diyarbekirspor, Denizli Yolcusu

Diyarbekirspor AŞ., yarın Doğan Seyfi Atlı Stadında konuğu olacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün tamamladı.

06.02.2016 11:54

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor AŞ., yarın saat 13.30'da Doğan Seyfi Atlı Stadında konuğu olacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını dün tamamladı. Yeşil kırmızılı kafilenin bu sabah erken saatlerde uçakla İzmir'e oradan da karayoluyla Denizli'ye geçmesi bekleniyor.

Takım çıkışa geçme sözü verdi

Diyarbekirspor A.Ş. kafilesinde zorlu 90 dakika öncesinde sakat veya cezalı futbolcunun olmaması teknik heyet ve yönetimi sevindirdi, galibiyet konusunda daha bir umutlandırdı.
İkinci yarıdaki 2 maçta 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 5 puan kaybeden, henüz galibiyet ve golle tanışamayan yeşil kırmızılı Diyarbakır temsilcisi, siftahı Denizli'de yapmak istiyor. Şanssızlıkların son bulması niyetine önceki gün kurban kesen Diyarbekirspor'da futbolcular Pazar günkü maçla beraber çıkışa geçme sözü verdi.

Maçın hakemleri İstanbul'dan

Diyarbekirspor'un zirve yarışından kopmamak, Denizli ekibinin ise küme düşme hattına inmemek için 3 puan hedeflediği maçın hakemleri açıklandı. Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemleri görev yapacak. Burak Kalkandelen'in orta hakemlik yapacağı maçta Mehmet Can Küçük ve Şenol Bektaş yardımcı hakemlik yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Batuhan Bayar. Maça her iki takım taraftarlarının da ilgi göstermeleri bekleniyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor, Denizli Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement