Gaziantep Stk'lar Terörü Kınadı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Stk'lar Terörü Kınadı

Gaziantep Stk\'lar Terörü Kınadı

Gaziantep’te bazı sivil toplum kuruluşları İstanbul Atatürk Hava Limanı’nda gerçekleştirilen terör eylemine karşı ortak basın açıklaması yaparak kınadı.

30.06.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bazı sivil toplum kuruluşları İstanbul Atatürk Hava Limanı'nda gerçekleştirilen terör eylemine karşı ortak basın açıklaması yaparak kınadı.

Atatürkçü Düşünce Derneği binasında gerçekleşen ortak basın açıklamasına bazı sivil toplum kuruluşları ve dernekler katıldı. Gaziantep Sivil Toplum Kuruluşları adına kınama metnini Eczacılar Oda Başkanı İrfan Demirci okudu. Demirci, terörün yine masum insanları katlederek, tüm ülke insanını canını yaktığını ifade etti. Demirci, "Terör nasıl bu kadar kolay hareket edebiliyor. Terör, hiçbir engelle karşılaşmadan istediği yerde, istediği zamanda insanlarımıza nasıl bu kadar kolayca kıyabiliyor" şeklinde konuştu. Dış politikada ölçülü ve dengeli tavra dönülmesini isteyen Demirci, "Önünü -arkasını, bugünü geleceği hesaplamadan uygulanan dış politik tavırlar bugün bizi bu çıkmaza sokmuştur. Türkiye düşmanları kadar, 'dostları' tarafından da bölgede sorunlar sarmalına atılmıştır. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan başlayarak izlenen dengeli, ölçülü, dış politik tavra yeniden geri dönülmelidir" ifadelerini kullandı.

Barışın öncelikli olmasını isteyen Demirci, " Hem kendi ülkemizde, hem de bölgemiz ve dünyada barış öncelikli olmalıdır. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk 'ün yurtta barış, dünyada barış sözünde belirttiği gibi" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Stk'lar Terörü Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement