Goldwing Motosiklet Kulübü Umurbey'de - Son Dakika
Yerel

Goldwing Motosiklet Kulübü Umurbey'de

Goldwing Motosiklet Kulübü Umurbey\'de

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde üst klasman motosiklet tutkunlarından oluşan Goldwing Derneği üyeleri etkinlik düzenledi.

11.06.2016 15:13

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde üst klasman motosiklet tutkunlarından oluşan Goldwing Derneği üyeleri etkinlik düzenledi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinde üst klasman motosiklet tutkunlarının oluşturduğu 40'a yakın Goldwing Derneği üyeleri etkinlik düzenledi. 1983 yılında başlayan ve 2013 senesinde resmi hüviyetine kavuşan Goldwing Derneği Umurbey beldesini ziyaret etti. Belediye binası önünde toplanan motosikletler vatandaşların ilgi odağı oldu. Türkiye Goldwing Derneği Başkanı Faiz Köprülü yaptığı açıklamada, "Biz bir derneğiz zaten. Bu bir sivil toplum kuruluşu. Aynı zamanda Avrupa'ya üyeyiz ve tanınan bir üyeliğimiz var. Adı Goldwing Federation Group. Bunu temsilen Türkiye'deki ayağını yapıyoruz. Seneye 22 motosiklet Avrupa'dan Türkiye'ye gelerek Çanakkale'de etkinlik yapacağız. Hep beraber gövde gösterisi yapıyoruz. Her şey Türkiye'nin tanıtımı için olacak. Bugün burada bulunmamızın sebebi şehitlerimiz için" diye konuştu.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, "Goldwing kulübünün Umurbey'e uğramalarını çok sevinçle karşıladık. Umurbey halkımızın çok yoğun ilgisi var. Onlar Gelibolu'dan Çanakkale'ye tur düzenlemişlerdi. Umurbey'e uğramalarını istedik. Onlarda bizi kırmadılar geldiler. Onlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Motosikletler çok güzel. Çanakkale yöresinde tanınmayan motorlar bunlar ama milletin çok ilgisini çekti. Yaklaşık 40 kadar motosikletli geldi" dedi. Goldwing Derneği üyeleri beldede açılan yöresel stantları gezdi. Türkiye Goldwing Derneği Başkanı Faiz Köprülü Belediye Başkanı Sami Yavaş'a plaket takdimi yaptı. Motosikletler daha sonra Çanakkale'ye hareket etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Goldwing Motosiklet Kulübü Umurbey'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement