Hastanede Tedavi Gören Yunus Karnesini Milli Eğitim Müdürünün Elinden Aldı - Son Dakika
Yerel

Hastanede Tedavi Gören Yunus Karnesini Milli Eğitim Müdürünün Elinden Aldı

Hastanede Tedavi Gören Yunus Karnesini Milli Eğitim Müdürünün Elinden Aldı

Aydın’da dün 176 bin 470 öğrenciye karneleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle verilirken, aylardır hastanede tedavi gördüğü için okuluna gidemeyen Yunus Gökcük için hastanede ayrı bir tören düzenlendi.

13.06.2015 16:19

Aydın'da dün 176 bin 470 öğrenciye karneleri düzenlenen çeşitli etkinliklerle verilirken, aylardır hastanede tedavi gördüğü için okuluna gidemeyen Yunus Gökcük için hastanede ayrı bir tören düzenlendi. Yunus'a takdir belgesi ile birlikte şifa dileklerini ileten Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Yunus'a başarı dolu karnesi ile birlikte moral vermeye çalıştı.

Aydın'da 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sona ermesinin ardından 176 bin 470 öğrenci yaz tatiline çıktı. Aydın genelindeki 785 örgün eğitim kurumunda 8 bin 533 derslikte toplam 176 bin 470 öğrenci 3 aylık yaz tatiline ayrıldı.

Aydın Efeler İlçesi Ekrem Çifçi İlkokulu'nda genel olarak düzenlenen karne törenine Vali Erol Ayyıldız, Efeler Kaymakamı Sayın İzzettin Sevgili, Aydın Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin yanı sıra çok sayıda protokol üyesi de katılırken, en anlamlı tören ise Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Rahatsızlığı nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Yunus Gökcük için serviste özel bir tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ADÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınkaya Yunus'u yatağında ziyaret ederek karnesi ile birlikte takdir belgesini verdi.

"YUNUS'TAN TEŞEKKÜR"

En zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan ve sürekli moral veren öğretmenlerine, okul arkadaşlarına ve tanıdıklarına teşekkür eden Yunus Kurt, "Her öğrenci gibi ben de karnemi almak istiyordum. Ancak rahatsızlığım nedeniyle okuluma gitmem nasip olmadı. Karnemi bana getiren büyüklerime ve bana zor günlerimde destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastanede Tedavi Gören Yunus Karnesini Milli Eğitim Müdürünün Elinden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement